Σε μια αποκάλυψη-βόμβα σχετικά με την εμπλοκή της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επίθεση των…

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα σχετικά με την εμπλοκή της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην επίθεση των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισε τη ζωή στον Μιχάλη Κατσουρή προχώρησε το κροατικό περιοδικό Nacional, η οποία αν επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για μια νέα τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές κοντά στη διοίκηση της ομάδας, 64 μέλη της κροατικής αποστολής ταξίδεψαν στην Ελλάδα και επέστρεψαν 65!

Το περιοδικό Nacional γράφει πως το επιπλέον άτομο που επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο «ήταν μέλος των Bad Blue Boys» και «μπήκε παράτυπα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Ντινάμο, του έδωσαν ρούχα της ομάδας και μετά τον έβαλαν σε πτήση τσάρτερ και τον έφεραν στο Ζάγκρεμπ».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στη διοίκηση του συλλόγου φέρεται να φοβόντουσαν ότι τον τελευταίο ενάμιση μήνα θα αποκαλυπτόταν ότι στην πτήση επιστροφής της ομάδας από την Αθήνα στο Ζάγκρεμπ (στις 9 Αυγούστου) υπήρχε ένας «άγνωστος επιβάτης».

Δείτε το βίντεο:



Το άρθρο Δολοφονία Κατσουρή: «Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγάδευσε Κροάτη χούλιγκαν», αποκαλύπτει κροατικό μέσο εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.