Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, παράλληλα με τη δικαστική διαδικασία, η εσωτερική έρευνα στην Αστυνομία σχετικά…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, παράλληλα με τη δικαστική διαδικασία, η εσωτερική έρευνα στην Αστυνομία σχετικά με το παρελθόν του αστυνομικού-μαστροπού, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία πως βίαζε κατ’ εξακολούθηση και εξέδιδε για τουλάχιστον δύο χρόνια μια 34χρονη κοπέλα από το Καμερούν.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στο Mega και την εκπομπή «Live News» η Αστυνομία ερευνά και μια δεύτερη αντίστοιχη περίπτωση, στην οποία φέρεται πως έχει εμπλοκή ο ίδιος αστυνομικός.

Πρόκειται για μια κοπέλα από τη Ρουμανία, η οποία πρόκειται να δώσει πλήρη κατάθεση στις αρχές το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα λίγα έχει πει ως τώρα, πάντως, καταγγέλλει τον αστυνομικό για κακοποιητική συμπεριφορά.

Να σημειωθεί, πάντως, πως και παλιότερα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Καλλιακμάνη, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε κατηγορηθεί για διαφθορά, ωστόσο, η υπόθεση δεν προχώρησε, αφού από την έρευνα δεν είχαν βρεθεί στοιχεία που να τον ενοχοποιούν.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα τον είχε καταγγείλει για εκβιασμό, ωστόσο, από την έρευνα δεν βρέθηκε κάτι ουσιαστικό.



Η καταγγελία και η σύλληψη

Τον απίστευτο εφιάλτη που βίωνε από έναν 40χρονο υπαρχιφύλακα κατήγγειλε μια 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Ο υπαρχιφύλακας της διεύθυνσης περιπολιών συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Ο 40χρονος προσέγγισε τη γυναίκα γνωρίζοντάς τη με καλοσύνη έξω από ένα ξενοδοχείο στη Χαλκοκονδύλη στο οποίο εκδιδόταν και τη διαβεβαίωσε ότι επειδή είναι αστυνομικός δεν έχει να φοβάται τίποτα και την έπεισε να μείνει στο σπίτι του.

Η κοπέλα έμεινε μαζί του ενώ ο ίδιος άρχισε να εκτελεί και καθήκοντα «μεταφορέα» πηγαίνοντας την στα ραντεβού της.

Ο 40χρονος ωστόσο γινόταν όλο και πιο απαιτητικός και επιθετικός.

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα έφθασε στο σημείο να τη χτυπά και να την απειλεί πως αν δεν υπακούσει στις υποδείξεις του θα απελαθεί ή θα κινδυνέψει η ζωή της.

Όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς κατά το παρελθόν ο 40χρονος την είχε βιάσει κατ’ εξακολούθηση παρά φύση και αποκάλυψε πως όταν έλαβε χώρα η τελευταία απόπειρα βιασμού της από τον αστυνομικό, κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του απειλώντας τον ότι θα πηδήξει από τον 3ο όροφο του σπιτιού που έμεναν.



Το άρθρο Αστυνομικός μαστροπός: «Ξεσκονίζουν» το παρελθόν του-Υπό εξέταση και δεύτερη περίπτωση (vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.