Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο ΑΤΤΙΚΟΝ ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα σήμερα, (Κυριακή) στις φυλακές Κορυδαλλού και σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον βρήκαν στην τουαλέτα του ψυχιατρικού τμήματος.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε περίπου στη 01:20 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ. Για την απόπειρα αυτοκτονίας χρησιμοποίησε τους επιδέσμους που του είχαν βάλει οι γιατροί για τα δικά του τραύματα, όταν αυτοτραυματίστηκε μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στον Κορυδαλλό που τον βρήκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ, μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

“Ήθελα να κάνω κακό στον εαυτό μου”

Χθες ήταν στο φως της δημοσιότηττας νέα στοιχεία από την απολογία του 39χρονου που μαχαίρωσε και σκότωσε την 29χρονη Κυριακή.

Ειδικότερα, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι αλλά όχι την στιγμή, που επιτέθηκε και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

«Δεν θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος, σύμφωνα με το Star.