Εξομολόγηση… O Μάρκος εξομολογείται στην Αλεξάνδρα ότι δεν αντέχει άλλο μακριά της, με την ίδια…

Εξομολόγηση… O Μάρκος εξομολογείται στην Αλεξάνδρα ότι δεν αντέχει άλλο μακριά της, με την ίδια να του απαντά ότι πρέπει να περιμένουν μέχρι τη δίκη.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά, Έρωτας Φυγάς, από το Open.

  • Τι θα δούμε, ωστόσο, στο σημερινό επεισόδιο (9/10);

Η Ευγενία προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα.



Ο ερχομός του Φάνη ταράζει τη Νότα, η οποία βάζει στόχο να τον ξεσκεπάσει.

Παράλληλα, στο Κιάρι, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος προσέχοντας όσο μπορούν, αποφασίζουν να συναντηθούν, την ώρα που ο Ιάσονας κάνει ένα πολύ ακριβό δώρο στην αγαπημένη του Ουρανία.

Έρωτας Φυγάς

Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες που έχουν στο επίκεντρό τους την πολιτική της δραστηριότητα. Την ίδια ώρα η Ευγενία είναι μια ανάσα μακριά από το να πιάσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα στα πράσα.



«Ο ρόλος μου κάνει τους άντρες, που φέρονται βίαια στις γυναίκες, να ντραπούν», είπε ο Αντώνης Καρυστινός μιλώντας για τον ρόλο του στη σειρά, «Έρωτας Φυγάς», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως «θα συμβεί κάτι στη ζωή του Ιάσονα που θα του αλλάξει τη ζωή… ερωτικά».

 

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή, Πρωινό Σου-Σου.



Ταξίδι στη δεκαετία του ’50

Υπενθυμίζεται ότι ο… Έρωτας Φυγάς καθημερινά μας ταξιδεύει στην Ελλάδα της δεκαετίας του ’50 που ξεπερνά τα σκοτάδια της, προχωρά και εξελίσσεται, μέσα από έναν έρωτα μοιραίο, πλοκή συναρπαστική, σταυροδρόμια ηθικής, που συναντάμε ακόμη στο σήμερα, έντονους χαρακτήρες, συναισθήματα, και καταιγιστικές ανατροπές.

Πότε προβάλλεται ο «Έρωτας Φυγάς»

  • Η σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς» προβάλλεται από Κυριακή ως και Παρασκευή στις 20:00.

Το άρθρο Έρωτας Φυγάς-Επεισόδιο Δευτέρας (9/10): Η εξομολόγηση του Μάρκου στην Αλεξάνδρα (vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.