Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τον τρόπο, με τον οποίο θα γίνει πατέρας για 4η φορά  ο 82χρονος Αλ Πατσίνο, καθώς η 29χρονη σύντροφός του Νουρ Αλφαλά, δηλώνει ότι είναι έγκυος, αλλά πολλά λέγονται στους κύκλους των καλλιτεχνών.

Η κυρία Αλφαλά έχει την συνήθεια να συντροφεύει πολύ πλούσιους και ηλικιωμένους άνδρες, όπως δηλώνει η ίδια, κάτι που δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η Αλφαλά περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως επιβεβαίωσε χθες ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο TMZ.

Ο Αλ Πατσίνο πάντως, έχει άλλα τρία παιδιά με δύο γυναίκες: Τα 22χρονα δίδυμα Ολίβια και Άντον Τζέιμς με την Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο και την 33χρονη Τζούλι με την Τζαν Τάραντ.

 Βγαίνει κυρίως με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους άνδρες

Η είδηση της σχέσης του Αλ Πατσίνο με την Αλφαλά έγινε γνωστή τον Απρίλιο του 2022. Ωστόσο, εκείνη την εποχή, πολλές πηγές δήλωσαν στο Page Six πως έγιναν ζευγάρι από την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο Πατσίνο και η Νουρ άρχισαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκείνη βγαίνει κυρίως με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους άνδρες… Είναι με τον Αλ εδώ και αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά» αποκάλυψε η πηγή, προσθέτοντας: «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της. Κινείται στον πλούσιο κόσμο του τζετ σετ και προέρχεται από οικογένεια με χρήματα».

Όμως η ίδια δεν επαναπαύεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά μαζί με την αδερφή της, Ρέμι. Είναι αντιπρόεδρος της εταιρίας παραγωγών Lynda Obst Production στη Sony και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαια για παραγωγές με τον Μπράιαν Γκρέιζερ, πρόεδρο της Imagine Entertainment.

Πριν από την σχέση της με τον Αλ Πατσίνο, η Αλφαλά ήταν ζευγάρι με τον Μικ Τζάγκερ όταν εκείνος ήταν 74 ετών και εκείνη μόλις 22, καθώς και με τον δισεκατομμυριούχο Νίκολας Μπέργκρουεν.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της κοπέλας του Αλ Πατσίνο έρχεται τον ίδιο μήνα που ο φίλος και συνάδερφός του, ο 79χρονος Ρόμπερτ ντε Νίρο έγινε πατέρας για 7η φορά με την σύντροφό του Τίφανι Τσεν.