Σε περαιτέρω εξετάσεις θα υποβληθεί ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, ο οποίος χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξης ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7 να διακόψει τη ζωντανή ροή του.

«Ω, Θεέ μου», ήταν τα λόγια κάποιου την ώρα που η συνέντευξη στο προεδρικό Μέγαρο βρισκόταν ακόμα αέρα, με τον δημοσιογράφο που συντόνιζε εκείνη την ώρα την συζήτηση να ζητά εσπευσμένα από το κοντρόλ να ρίξουν διαφημίσεις.

Κατά καιρούς κυκλοφορούν φήμες στα social media και στον ξένο Τύπο για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο τόσο ο ίδιος, όσο και εκπρόσωποί του τις διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Μετά από λίγη ώρα το KANAL 7 συνδέθηκε ξανά με το προεδρικό μέγαρο με τον Ερντογάν να βρίσκεται στη θέση του προκειμένου να συνεχίσει την συνέντευξη που παραχωρούσε. Συγκεκριμένα, μετά από 10 λεπτά ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε και πάλι ζητώντας συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε είχε κάποια στομαχική διαταραχή λόγω της κούρασης του προεκλογικού αγώνα.

Σημειώνεται πάντως ότι μετά από λίγα λεπτά η συνέντευξη ολοκληρώθηκε, με τον Ερντογάν να δείχνει εμφανώς επηρεασμένος και καταβεβλημένος με όσα συνέβησαν.

Λίγο αργότερα, ο υποψήφιος της συμμαχίας της αντιπολίτευσης για την προεδρία και βασικός αντίπαλος του Ερντογάν, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ευχήθηκε στον Τούρκο πρόεδρο γρήγορη ανάρρωση, με ανάρτησή του στο Twitter.