Μετά και την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 9 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, ο Ιβάν Σαβίδης έστειλε επίσημο μήνυμα στους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά.

Το μήνυμα του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ

«Αγαπητοί φίλαθλοι, 14 χιλιάδες φίλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα γίνουν κάτοχοι τίτλων ιδιοκτησίας των μετοχών του συλλόγου. Έχει πλέον ολοκληρωθεί η διαδικασία εκτύπωσης και υπογραφής των επίσημων τίτλων ιδιοκτησίας. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει στις αρχές Γενάρη. Οι τίτλοι ιδιοκτησίας, πιστοποιούν την κυριότητα των μετοχών που αποκτήθηκαν από τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά το στάδιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του συλλόγου, το οποίο πραγματοποιήθηκε ως έκτακτο μέτρο στήριξης στην ομάδα στους δύσκολους καιρούς που διένυε.

Μέσα σε 5 μήνες, χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των φιλάθλων, ο σύλλογος συγκέντρωσε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό ήταν σωτήριο για την ομάδα και την βοήθησε μόλις σε λίγα χρόνια να επιτύχει τα εντυπωσιακά αθλητικά αποτελέσματα που θα παραμείνουν για πάντα στην ιστορία μας.

Η αλληλοβοήθεια, η αλληλεγγύη, το αίσθημα ευθύνης, η αμοιβαιότητα των συμφερόντων και των στόχων αποτελούσαν πάντα κομμάτι του μοναδικού DNA του ΠΑΟΚ, το οποίο αποτελεί τη βάση ύπαρξης της μεγάλης μας οικογένειας. Οι τίτλοι ιδιοκτησίας, που πιστοποιούν τα δικαιώματα των μετόχων, δεν αποτελούν μόνο απόδειξη του απεριόριστου σεβασμού και ευγνωμοσύνης του συλλόγου στους φιλάθλους του, αλλά λειτουργεί και σαν ένα σύμβολο τήρησης των μεγάλων παραδόσεων και αρχών του ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση για την διαδικασία χορήγησης των τίτλων ιδιοκτησίας στους μετόχους στο προσεχές μέλλον.

Με ειλικρινή σεβασμό και ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς

ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,

Ιβάν Σαββίδης”