Το χθες και το σήμερα των μεγάλων φυσιογνωμιών στο μπάσκετ απεικονίζεται σε μια ιστορική φωτογραφία: Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αντάλλαξαν εμπειρίες και φιλοφρονήσεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Νίκο Γκάλη και η αναμνηστική φωτογραφία τους χαρακτηρίζεται «ιστορική» για τον ελληνικό αθλητισμό.

Το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον μύθο του ελληνικού μπάσκετ, τον 61χρονο τώρα Νίκο Γκάλη!

Μερικοί είπαν ότι οι αξίες δεν παλιώνουν. Μπορεί ο χρόνος να αφήνει τα αποτυπώματά του, αλλά οι ψυχές και τα μυαλά μεταλαμπαδεύουν τις δυνάμεις και τις αρετές στο μέλλον.

Όπως γράφουν ορισμένα site, o «γκάνγκστερ» Γκάλης, με ξυρισμένο κεφάλι, φωτογραφήθηκε με τον “Greek Freak”, ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μαζί του και… παρέα! Το τρόπαιο του Πρωταθλητή του ΝΒΑ! Και μαζί ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Θοδωρής Παπαλουκάς μεγάλα χαμόγελα, χάρισαν μία φωτογραφία που αποτελεί… μνημείο για το ελληνικό μπάσκετ.

«Είναι ο λόγος που οι περισσότεροι ξεκίνησαν το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είδα τη… φωτιά στα μάτια του», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.