Το SALAMIS FILOXENIA με μήκος 157 μέτρα,

πλήρωμα 228 ατόμων και 255  καμπίνες

 

 

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από σήμερα το πρωί  το κρουαζιερόπλοιο “ Salamis Filoxenia”, με 606 επιβάτες και πλήρωμα 228 άτομων.

Το υπό κυπριακή σημαία κρουαζιερόπλοιο ήρθε από το νησί της Σκιάθου και θα παραμείνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για 16 ώρες, διάστημα κατά το οποίο, οι επιβάτες του θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πόλη. Το “ Salamis Filoxenia” θα αποπλεύσει τα μεσάνυχτα  από το λιμάνι με επόμενο προορισμό το νησί της Χίου.

Πληροφορίες:

Χωρητικότητα: 15.402 τόνοι
Καταστρώματα: 9
Μήκος: 157 μέτρα
Πλάτος: 22 μέτρα
Βύθισμα: 6,2 μέτρα
Επιβάτες: 510/855
To κρουαζιερόπλοιο “Salamis Filoxenia” διαθέτει 255 ευρύχωρες και φιλόξενες καμπίνες. Κάθε καμπίνα είναι πλήρως κλιματιζόμενη και με μπανιέρα ή ντους & wc, απευθείας τηλεφωνική σύνδεση , LCD τηλεόραση , προσωπική θυρίδα ασφαλείας και ντουλάπα.

Ολες οι καμπίνες και σουίτες του κρουαζιεροπλοίου φιλοξενούν από 2 έως και 4 άτομα και είναι ιδανικές για οικογένειες με παιδιά To “Salamis Filoxenia” προσφέρει επίσης σουίτες τριών διαφορετικούς τύπους Σουίτας με ευρύχωρα δωμάτια και καθιστικό που είναι κομψές , μοντέρνες και κλασικές. Οι διαφορετικοί τύποι σουίτας περιλαμβάνουν ένα σαλόνι με καθιστικό, ξεχωριστή τραπεζαρία, δύο μονά κρεβάτια ή ένα queen-size κρεβάτι, μπανιέρα πλήρους μεγέθους, ντουλάπα με προσωπική θυρίδα ασφαλείας, έπιπλο τουαλέτας με στεγνωτήρα μαλλιών και επιφάνεια εργασίας.