Η αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης και οι καλές προοπτικές του κλάδου φέρνουν νέες επενδύσεις, όπως αυτή στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, όπου προστέθηκε ένα ακόμα πολυτελές ξενοδοχείο της Zeus International.

Πρόκειται για μια επένδυση που ξεπερνάει τα 50 εκατ. ευρώ και στόχος είναι να αποτελέσει πόλο έλξης για πελάτες των Βαλκανίων αλλά και των Ευρωπαίων πολιτών.

Μετά την πρώτη εμφάνιση του ομίλου το 2022 στον Άγιο Ιωάννη Σιθωνίας με την ανάληψη της διαχείρισης του πολυτελούς AMMOA του Ομίλου Μεντεκίδη, ο ξενοδοχειακός όμιλος επεκτείνεται τώρα και στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, στην Κασσάνδρα.

Πρόκειται για ένα νέο ξενοδοχείο, στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, με 171 δωμάτια και σουίτες, πολλές από τις οποίες διαθέτουν και δική τους ιδιωτική πισίνα. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης πέντε εξωτερικές πισίνες, adventure park, αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και spa και κέντρο ευεξίας, το οποίο προσφέρει μασάζ, θεραπείες σώματος και προσώπου, με βάση την αρχαία παράδοση, αξιοποιώντας τις φυσικές ιαματικές πηγές της περιοχής.

Το ξενοδοχείο υπόσχεται επίσης μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες του μέσω των τριών εστιατορίων και των ισάριθμων μπαρ, που βασίζονται στην τοπική παράδοση. Τα εστιατόρια είναι εφοδιασμένα με φρούτα, λαχανικά και βότανα από τους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι από τους επισκέπτες.

Τέλος, διαθέτει συνεδριακούς χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και συνέδρια 350 ατόμων.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα λειτουργήσει με τη λογική του ultra-all inclusive luxury, αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένεται να αποτελέσει τόπο διακοπών και Ελλήνων επισκεπτών.