Θεσσαλονίκη

Καλαμαριά: Πολύωρη διακοπή υδροδότησης αύριο


 Για τουλάχιστον οκτώ ώρες θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στο κέντρο της Καλαμαριάσ αύριο Τετάρτη, λόγω εργασιών, αντικατάστασης αγωγού. Διακοπές λιγότερης διάρκειας θα σημειωθούν και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε  ότι την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 από τις 08:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω μετατόπισης και αντικατάστασης του αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής Φ100 λόγω διαρροής επί της συμβολής των οδών Πασσαλίδη και Βιθυνίας του Δήμου Καλαμαριάς.

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των οδών, Πόντου-Πασσαλίδη, Κωνσταντινουπόλεως-Προύσης και οι Παρακείμενοι δρόμοι που βρίσκονται στον Δήμο Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. και σε όλες τις παρακείμενες οδούς.

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *