Συγκλόνισαν τα παιδιά, οι άλλοι συγγενείς και οι φίλοι του Ολυμπιονίκη Γιώργου Ποζίδη, που  τον συνόδεψαν στην τελευταία κατοικία του μετά την νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Της πομπής προηγούνταν οι γιοί του Γιώργου, κρατώντας το φέρετρο με τον αγαπημένο τους πατέρα, ενώ ο κόσμος έφτανε για να απευθύνει το ύστατο χαίρε.

Ακολουθούσαν λαϊκοί οργανοπαίχτες με ποντιακή λύρα, ενώ όλος ο κόσμος συνόδευε την μουσική με ένα πένθιμο τραγούδι, που ράγιζε καρδιές. Μέσα από το πλήθος ακούγονταν ιαχές “Αθάνατος, Αθάνατος Γιώργο”, ενώ δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια όσων γνώριζαν τον Ποζίδη, που ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού παλιότερα και τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της νύχτας και των κέντρων διασκέδασης.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν κατακλύσει τους χώρους μέσα και έξω από την Αγία Σοφία.  Ανάμεσά τους πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές και καλλιτέχνες, που έσπευσαν στον ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον «Πόντιο Γίγαντα», ενώ το προαύλιο της εκκλησίας πλημμύρισε από στεφάνια και λουλούδια.

Στην κηδεία μεταξύ άλλων ήταν ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, η Βούλα Πατουλίδου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πάνος Κιάμος και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το ύστατο χαίρε στον φίλο του. Δεκάδες στεφάνια είχαν σταλεί προς τιμήν του Γιώργου Ποζίδη , ενώ ήταν πολύς ο κόσμος,  που ήρθε από τους συλλόγους των Ποντίων της Βόρειας Ελλάδας και από τα διοικητικά συμβούλιά τους τους.

Ο Γιώργος Ποζίδης, ο «Πόντιος γίγαντας», 6ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών την περασμένη Πέμπτη στην Επανομή.