Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο 17χρονος ποδηλάτης, που τραυματίστηκε στην συμβολή των οδών Παπαναστασίου με Γ. Αγγέλου στην περιοχή  Χαριλάου από αυτοκίνητο, που οδηγούσε μια 54χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια ανέφερε ότι έχει σοκαριστεί και πως δεν μπορεί να καταλάβει πως έγινε το τροχαίο, αφού δεν είχε δει καν τον ποδηλάτη.

Συγκεκριμένα, η ίδια ισχυρίζεται ότι κινούνταν επί της Παπαναστασίου στο ρεύμα προς ανατολικά και έστριψε στην Γιάννη Αγγέλου. Σύμφωνα με την ίδια, στρίβοντας δεν είδε τον ποδηλάτη αλλά ούτε το σημείο από όπου ερχόταν, “κοκάλωσε” στη μέση της διάβασης στην Γ. Αγγέλου και τότε διαπίστωσε ότι στο έδαφος βρίσκεται άνθρωπος.

Την ώρα της παράσυρσης έβρεχε καταρρακτωδώς. Αμέσως μετά το τροχαίο βγήκαν περίοικοι στον δρόμο και όπως περιγράφουν χρειάστηκε να μετακινήσουν το αυτοκίνητο για να απομακρυνθεί ο 17χρονος.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο με τραύματα στο κεφάλι και σήμερα χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η υγεία του έχει σταθεροποιηθεί. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του