Θρασύτατοι ληστές όρμησαν σε πρατήριο καυσίμων και αφού δεν βρήκαν λεφτά, άρπαξαν τον σταυρό από το λαιμό μιας γυναίκας, που εργαζόταν εκεί. 

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, η ένοπλη ληστεία στο πρατήριο υγρών καυσίμων σημειώθηκε χθες το πρωί (26/2) στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο της ΕΡΤ φαίνονται οι δράστες, που  κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και απειλούν με όπλο την γυναίκα που εργαζόταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο. Αφού δεν καταφέρνουν να πάρουν χρήματα, εν συνεχεία της αρπάζουν τον σταυρό από τον λαιμό, την ώρα που εκείνη προσπαθεί έντρομη γλιτώσει.

«Πήγαν να με πατήσουν με το αυτοκίνητο»

«Μόλις ανοίξαμε κατά τις 06:30 ώρα σταμάτησε ένας αυτοκίνητο και πάω να του βάλω καύσιμα. Κατεβαίνουν τρία άτομα κουκουλωμένοι και με μάσκες χειρουργικές και με το όπλο στο χέρι μου λένε ”τα λεφτά, τα λεφτά”.

Λέω “παιδιά μόλις άνοιξα, δεν έχω λεφτά”. Με το όπλο στο ένα χέρι, με το άλλο μου αρπάζουν το σταυρό και μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Ξαναβγαίνει ένας, με σημαδεύει με το όπλο δεύτερη φορά. Φοβήθηκε, πανικοβλήθηκα. Έκαναν όπισθεν όταν έφυγαν, πήγε το αμάξι να με πατήσει», είπε μεταξύ άλλων η κυρία Τζαγγατζή.