Το ανανεωμένο Bar – Restaurant της Ανατολικής Θεσσαλονίκης φιλοξενεί γνωστά μουσικά σχήματα και αξιόλογους καλλιτέχνες, προσφέροντας υπέροχες βραδιές στους λάτρεις του ελληνικού τραγουδιού.

 

 

Οι δεξιοτέχνες μουσικοί Θάνος Γκιουλετζής, Αχιλλέας Σοφούδης και Μανώλης Καραντίνης, που αποτελούν το υπέροχο “Trio Mousikanti”, έρχονται στη Θεσσαλονίκη και θα εμφανιστούν την Παρασκευή (28 -9-18) στο ανανεωμένο και πιο ζωντανό FRANSIS, που έχει αρχίσει να φιλοξενεί σπουδαίους καλλιτέχνες, τόσο από την Θεσσαλονίκη, όσο και από την Αθήνα.

Μουσικοί και τραγουδιστές με πλούσιο ρεπερτόριο, κυρίως από το ελληνικό τραγούδι, συναντώνται στο ζεστό και φιλόξενο FRANSIS, που έχει γράψει ιστορία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, είτε ως πρωτοποριακό BAR την εποχή του Γιατζόγλου, είτε ως νεανικό στέκι αργότερα, είτε τα τελευταία χρόνια ως Bar Restaurant.

Πέρα από τα επιλεγμένα κρασιά και την πλούσια ποικιλία ποτών, διαθέτει εξαιρετική κουζίνα με την φροντίδα ανθρώπων, που έχουν μακρά εμπειρία στο χώρο. Οι βραδιές στο FRANSIS χαρακτηρίζονται από οικειότητα, ζεστό κλίμα με συμμετοχή όλων στη διασκέδαση, ευχάριστη διάθεση και πολλά χαμόγελα.