Τραυματίστηκε ο 55χρονος οδηγός υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο κόσμος αντιδρά για τον συγκεκριμένο σταθμό, μαζί με τους επαγγελματίες της περιοχής, αλλά ουδείς συγκινείται.

Στον τοίχο του μετωπικού σταθμού διοδίων, που κατασκευάζονται και πρόκειται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, προσέκρουσε Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε άντρας 55 ετών.

Το περιστατικό συνέβη στις 5.00 το πρωί της Τετάρτης, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία συνέδραμε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες κατά της κατασκευής του συγκεκριμένου σταθμού διοδίων, τόσο από κατοίκους της περιοχής, όσο και από επαγγελματικούς φορείς της  Θεσσαλονίκης. Μεταξύ αυτών, που είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις ήταν οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό, αντιδρώντας τόσο στην παραχώρηση του αυτοκινητόδρομου της Εγνατίας για 35 χρόνια όσο και στην κατασκευή των 10 νέων σταθμών διοδίων μεταξύ των οποίων και αυτός στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ανάμεσα στους ανισόπεδους κόμβους Ιωνίας και Ευκαρπίας.