Το μεγάλο Forum για την Υγεία, τη Διατροφή και την Ομορφιά έρχεται το Νοέμβριο (24&25) στην Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο) δίνοντας φωνή και στους συλλόγους ασθενών.

 

Μεγάλη απήχηση όχι μόνο στο ευρύτερο κοινό και τους επαγγελματίες υγείας, αλλά και στους συλλόγους με ειδικές ασθένειες, φαίνεται  να έχει το Forum για την Υγεία, την Διατροφή & Ομορφιά στην Θεσσαλονίκη, στις 24 & 25 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο.

Έτσι,  μέχρι σήμερα,  έχουν δηλώσει παρουσία και θα συμμετέχουν με ειδικό περίπτερο, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση, «Επιδέρμια», ο Σύλλογος «Παιδικές Καρδιές» που από το 1990 στηρίζει παιδιά και ενήλικες με Συγγενείς Καρδιοπάθειες, η Ομάδα Αλληλεγγύης των Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας το «Άλμα Ζωής», του Νομού Θεσσαλονίκης, που στηρίζει και ενημερώνει την γυναίκα με καρκίνο του μαστού, ο Σύλλογος Ατόμων με Νόσο του Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα και έπεται συνέχεια.

Το 4ο Forum Υγείας έχει ήδη αγκαλιαστεί και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης,  την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Επίσης συμμετέχουν 20 Επιστημονικές Εταιρείες και 200 περίπου από τους πλέον έγκριτους Επιστήμονες Υγείας, αλλά και Διατροφολόγοι και ειδικοί στην Ομορφιά και την Αντιγήρανση.

Σημειώνεται ότι παρουσία στον εκθεσιακό χώρο θα έχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες Υγείας, Διατροφής και Ομορφιάς.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες για το Forum στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dyoforum.gr ή στο τηλέφωνο 2111001780.