Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη απονεμήθηκαν αριστεία επιχειρηματικότητας σε 18 επιχειρήσεις – μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου  και σε τρία επαγγελματικά σωματεία, σε σύνολο 87 συμμετεχόντων επιχειρήσεων και 15 σωματείων σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Θέατρο.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, που οι διοργανωτές της φιλοδοξούν να γίνει θεσμός για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης με όλα τα εχέγγυα για ανάδειξη και των περαιτέρω αναπτυξιακών δυνατοτήτων τους.

Άδωνις Γεωργιάδης: Επιστρέφει η αριστεία

Μιλώντας από το βήμα της εκδήλωσης ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε  ότι “ηττήθηκαν οι ιδέες της αριστεράς που γευτήκαμε όλοι μας, για λίγο ευτυχώς, για τεσσεράμισι χρόνια” και πρόσθεσε πως “επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από την ιδεολογική μιζέρια των τελευταίων χρόνων”.

“Επιστρέφει η αριστεία στην επιχειρηματικότητα και στην κοινωνία. Επιστρέφει η ελεύθερη η οικονομία στην Ελλάδα και μαζί με αυτήν και η επιχειρηματικότητα”, επισήμανε ο υπουργός  υπογραμμίζοντας τον “κομβικό ρόλο” που θα διαδραματίσουν ο ιδιωτικός τομέας και οι επιχειρήσεις, για να κερδίσει η ελληνική κυβέρνηση το στοίχημα που έχει βάλει, και την επόμενη 4ετία η Θεσσαλονίκη να είναι μια καινούρια πόλη.

Αναφερόμενος στη στροφή στο “αυτονόητο”, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε τις αντιδράσεις που υπήρξαν όταν δημιουργούταν ο ιδιωτικός αερομεταφορέας της Aegean, την εποχή που όπως είπε “ο φορολογούμενος πλήρωνε ακριβά τις ζημίες της κρατικής τότε, ‘Ολυμπιακής και Αεροπορίας’”.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε εκείνους τους επιχειρηματίες που αισχροκερδούν, λέγοντας “αυτούς δεν τους θέλουμε και πρέπει να απομακρυνθούν. Την ίδια στιγμή όμως, πρέπει να τιμάμε την καλή επιχειρηματικότητα”.

Επίσης εξήρε το έργο που παράγεται στο ΕΕΘ, τόσο από τον πρόεδρό του, Μιχάλη Ζορπίδη, όσο και από τους ανθρώπους του και εξέφρασε την ευχή του να καταστεί θεσμός η απονομή αριστείων επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Θ. Καράογλου: Δεν είναι κάτι κακό η επιχειρηματικότητα

Εκφράζοντας τη χαρά του για τη “φιλική στροφή προς την επιχειρηματικότητα που έκανε και θα συνεχίσει να κάνει η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη”, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου σημείωσε πως “επιτέλους έλαβε τέλος η εποχή της αριστεράς, στη διάρκεια της οποίας η επιχειρηματικότητα θεωρούταν ως κάτι κακό”.

Από την πλευρά της, η καθηγήτρια Οικονομικών του ΑΠΘ, Ευγενία Πετρίδου, επικεφαλής της επιτροπής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων, αναφέρθηκε στο πώς λειτούργησε η Σχολή Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, η οποία βοήθησε το ΕΕΘ για να ολοκληρώσει με επιστημονικό τρόπο και αδιάβλητες διαδικασίες, την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Βράβευση Ευτύχη Βασιλάκη της Aegean Airlines

Από την βράβευση του Ευτύχη Βασιλάκη, που, παρέλαβε το βραβείο συγκινημένος,έχοντας δίπλα του τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μιχάλη Ζορπίδη.

Στην έναρξη της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο πρόεδρος της Aegean Airlines, Ευτύχης Βασιλάκης, με τον πρόεδρο του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη, να τονίζει “το Επιμελητήριο αποφάσισε να τιμήσει την εταιρεία, με ειδική τιμητική διάκριση θέλοντας να την ευχαριστήσει και να την συγχαρεί για τη συμβολή της στον μεγάλο αγώνα όλων μας, να γίνει η Θεσσαλονίκη μας σημαντικός τουριστικός προορισμός”.

Ο κ. Βασιλάκης, παραλαμβάνοντας το βραβείο έκανε αναφορά με συγκίνηση στο ξεκίνημα του αείμνηστου πατέρα του και από την Θεσσαλονίκη που “μας έμαθε να πετάμε στο εξωτερικό, παίρνοντας την κληρονομιά της Cronus”, όπως είπε. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΕΕΘ ανέφερε: “ξέρω ότι περιμένετε περισσότερα από εμάς. Με τα καινούρια αεροπλάνα και τον εκσυγχρονισμό του ¨’Μακεδονία’ θα τα πετύχουμε” .

Είναι τα πρώτα αριστεία σε επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης

Τα πρώτα Αριστεία Επιχειρηματικότητας, τα βραβεία με τα οποία τιμά τα μέλη του για τα επιτεύγματα τους το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, είναι τα εξής:

Οι βραβευθέντες ανά κατηγορία και μέγεθος

1. Κατηγορία: Αστικής Επιχειρηματικότητας
Στην κατηγορία αυτή διαγωνίστηκαν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης και στόχος του βραβείου είναι να προβληθεί η προσπάθεια των επιχειρηματιών που επιχειρούν εντός Θεσσαλονίκης.
Τα βραβεία επέδωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

 • Οι Βραβευθέντες:
 • Μεγάλη επιχείρηση: Η εταιρία συμβούλων Lever ΑΕ, του ομίλου «Σαμαράς και Συνεργάτες». Η εταιρία κερδίζει επειδή κατόρθωσε να παρουσιάσει μία σημαντική αύξηση της δραστηριότητας της και μάλιστα μέσα σε καιρό κρίσης. Το αντικείμενο της είναι σημαντικό επειδή με το έργο της βοηθά άλλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, καθώς με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει, απορροφώνται ευρωπαϊκά προγράμματα και προωθούνται επενδύσεις, που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίες και μόχλευση κεφαλαίων.
 • Μεσαία επιχείρηση: «Ενημέρωση – Αθανάσιος Παπαδόπουλος και ΣΙΑ ΟΕ»: Πρόκειται για μία επιχείρηση ενημέρωσης και επικοινωνίας. Η «Ενημέρωση» ενημερώνει φορείς και επιχειρήσεις για το τι γράφεται στον Τύπο γι’ αυτούς αλλά και για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Κερδίζει γιατί κατόρθωσε να εγκολπώσει καινοτόμο τεχνολογία στον απαιτητικό χώρο των ΜΜΕ και του Διαδικτύου. Με τις υπηρεσίες που παρέχει βοηθά εκατοντάδες επιχειρήσεις να είναι σωστά και εγκαίρως ενημερωμένες, ώστε να ανταποκρίνονται καθημερινά στις προκλήσεις τους.
 • Μικρή επιχείρηση: «Ευστάθιος Ευθυμιάδης και ΣΙΑ, ΕΕ». Είναι εταιρία ταχυμεταφορών. Κερδίζει το βραβείο γιατί κατόρθωσε μέσα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης στην Αγορά να αναπυχθεί και να φτιάξει ένα σημαντικό δίκτυο επιχειρήσεων και φορέων, που προσφέρει τις υπηρεσίες της.

2. Κατηγορία Περιφερειακής Επιχειρηματικότητας.

Η κατηγορία αυτή αφορά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκτός του αστικού ιστού, εκτός δηλαδή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.
Το βραβείο θεσμοθετείται για να προβληθούν και να τιμηθούν οι επιχειρήσεις που καταφέρνουν να αναπτυχθούν στις δύσκολες συνθήκες της περιφέρειας του νομού Θεσσαλονίκης.
Η επίδοση των βραβείων έγινε από τον Υφυπουργό Εσωτερικών – αρμόδιο για την Μακεδονία και την Θράκη κ. Θεόδωρο Καράογλου.

Οι βραβευθέντες:

 • Μεγάλη επιχείρηση: Χρήστος Τσομπανίδης – χωματουργικά έργα. Κερδίζει γιατί κατάφερε να μεγαλώσει τον κύκλο των εργασιών της, το προσωπικό της αλλά και τη δραστηριότητα της, τον τελευταίο χρόνο.
 • Μεσαία επιχείρηση: Δελή Ελένη. Της Εταιρίας Deli Textile. Η εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Design και της παραγωγής κουρτινών, υφασμάτων και εξοπλισμού σκίασης. Διακρίνεται για το οικολογικό προφίλ της, καθώς χρησιοποιεί για όλα τα έντυπα της μόνο ανακυκλωμένο χαρτί, που προέρχεται από βιομάζα πατάτας! Προωθεί σταθερά τα υλικά, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
 • Μικρή επιχείρηση: Σακονίδης Δημήτρης για την εταιρία «χτύπα το». Είναι ο μοναδικός με έδρα στη Θεσσαλονίκη κόμβος ηλεκτρονικού εμπορίου για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

 

 • 3. Κατηγορία: Γυναικείας Επιχειρηματικότητας.

Η κατηγορία αυτή αφορά επιχειρήσεις που ανήκουν κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τουλάχιστον σε γυναίκες. Στόχος του είναι να προβάλει και να τιμήσει την γυναίκα- επιχειρηματία και τον δύσκολο ρόλο της, που συνήθως «τρέχει» παράλληλα με τις άλλες ιδιότητες της, της συζύγου και της μητέρας.
Την επίδοση έκαναν τρεις γυναίκες: η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η καθηγήτρια του ΑΠΘ Ευγενία Πετρίδου, επικεφαλής της επιτροπής αξιολόγησης και η κυρία Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη, πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του ΕΕΘ.

 • Οι βραβευθείσες:
 • Μεγάλη επιχείρηση: Φροντιστήρια Μπαχαράκη και Συνεργάτες Δυτικής Θεσσαλονίκης. Κερδίζει το βραβείο επειδή η εταιρία κατόρθωσε, συνεχίζοντας ένα ιστορικό όνομα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, να επεκτείνει τη δραστηριότητα της και εκτός του κέντρου, όπου δραστηριοποιείται από το 1957, στη Θέρμη και τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Επίσης, επειδή έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο δίκτυο στο Ίντερνετ για την ενημέρωση των γονέων, την υποστήριξη των μαθητών αλλά και την καλύτερη οργάνωση του προσωπικού της.
 • Μεσαία επιχείρηση: Εσθέτικα- Μωυσόγλου ΟΕ. Είναι κέντρο αισθητικής. Κερδίζει γιατί διακρίνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αλλά και για την κοινωνική ευαισθησία του, καθώς έχει διοργανώσει ειδικά προγράμματα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.
 • Μικρή επιχείρηση: Μαρία Μπαξεβάνου. Η κυρία Μαρία Μπαξεβάνου διατηρεί το μοναδικό στην Ελλάδα κέντρο υποστήριξης χαρισματικών παιδιών! Με πρωτοπορειακές εφαρμογές στους τομείς της τέχνης, της αυτοβοήθειας και του group therapy, βοηθά παράλληλα γονείς και ειδικές ομάδες στο να ξεπεράσουν διαταραχές συμπεριφοράς και δυσκολίες προσαρμογής.

Κατάμεστο το Βασιλικό Θέατρο από τον επιχειρηματικό κόσμο.

 

 • 4. Κατηγορία: Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Το βραβείο θεσμοθετήθηκε για να προβληθούν και να τιμηθούν επιχειρήσεις που ανήκουν σε νέους, κάτω των 40 ετών, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους. Με τον τρόπο αυτό το ΕΕΘ επιθυμεί να προβάλει το ορθό πρότυπο για τον νέα άνθρωπο και να αναδείξει την αντίθεση με αυτό που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία για το βόλεμα, το ρουσφέτι ή μία θέση στο Δημόσιο. Τα βραβεία απένειμε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, καθώς ΕΕΘ και Δήμος Καλαμαριάς «τρέχουν» μαζί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» και ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής της Ασφαλιστικής Εταιρίας Groupama, που είναι ο Χρυσός Χορηγός των Αριστείων Επιχειρηματικότητας.

 • Οι βραβευθέντες:
 • Μεγάλη επιχείρηση: Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης ΑΕ – “Warehouse 7». Είναι ένα Γυμναστήριο. Αλλά όχι ένα απλό ή κλασικό γυμναστήριο. Κερδίζει το βραβείο γιατί ο τρόπος με τον οποίο σχεδιάστηκε και οργανώθηκε παραπέμπει σε ένα χώρο στον οποίο κάποιος μπορεί να αλλάξει τη ζωή του, αλλάζοντας το σώμα και τη διάθεση του.
 • Μεσαία επιχείρηση: «Ρέτζιο Θεσσαλονίκη- Προσέγγιση». Πρόκειται για μία επιχείρηση Παιδικού Σταθμού. Κατακτά το βραβείο για τις πρωτοπορειακές και καινοτόμους μεθόδους που εφαρμόζει στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών και τη φιλοσοφία κοινωνικοποίησης τους.
 • Μικρή επιχείρηση: Βαρβαρίδης Σταύρος. Το κεντρικό σλόγκαν της επιχείρησης «Decological» τα λέει όλα. Η επιχείρηση κερδίζει το βραβείο επειδή κατορθώνει να ισορροπεί με πολύ αποτελεσματικό τρόπο ανάμεσα στο Design και την Οικολογία.

 

 • 5. Κατηγορία: Τουριστικής Επιχειρηματικότητας.

Το βραβείο αυτό θεσμοθετήθηκε για να προβληθούν και να τιμηθούν οι επιχειρήσεις που υπηρετούν έναν από τους βασικούς στόχους της Θεσσαλονίκης: την προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη! Το ΕΕΘ με το βραβείο αυτό συνεχίζει τις πρωτοβουλίες του για την αναβάθμιση του τουριστικού προφίλ της Θεσσαλονίκης.
Τα βραβεία επιδόθηκαν από:

 • τον Αντιπρύτανη του ΑΠΘ Ανδρέα Γιαννακουδάκη, καθώς το ΕΕΘ επιθυμεί να ευχαριστήσει το Αριστοτέλειο για τη σημαντική συμβολή του στην επιτυχία της σημερινής εκδήλωσης. Η Επιτροπή των Πανεπιστημιακών ήταν αυτή που έβαλε τα κριτήρια του Διαγωνισμού και αυτή που εξέτασε και αξιολόγησε τις αιτήσεις των επιχειρήσεων.
 • και την Μαρία Μαυροματάκη, Περιφερειακή Διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς, που είναι Υποστηρικτής των Αριστείων Επιχειρηματικότητας.
 • Οι βραβευθέντες:
 • Μεγάλη επιχείρηση: «Ότο AE»- Απόστολος Συμεωνίδης. Είναι εταιρία ενοικίασης ποδηλάτων. Η Ότο ΑΕ πρώτη ανέπτυξε ένα δίκτυο σταθμών από τους οποίους επισκέπτες και κάτοικοι της Θεσσαλονίκης μπορούν να νοικιάζουν για τη βόλτα ή τη μετακίνηση τους ποδήλατο, προωθώντας έτσι τον οικολογικό τρόπο μεταφοράς. Παράλληλα κερδίζει το βραβείο επειδή σχεδίασε και προσφέρει ειδικά προγράμματα οικοπεριηγήσεων στο ύπαιθρο και επειδή έχει αναπτύξει καινοτόμες εφαρμογές στο Διαδίκτυο για την ενοικίαση ποδηλάτου από το κινητό μας τηλέφωνο!
 • Μεσαία επιχείρηση: «Thessaloniki Convention Bureau». Το γνωστό μας TCB δεν είναι μία απλή επιχείρηση. Είναι μία σύμπραξη πολλών φορέων και επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης που στόχο έχει να προβάλει τη Θεσσαλονίκη ως ιδανικό τόπο διοργάνωσης συνεδρίων. Η συμβολή του στην αύξηση της επισκεψιμότητας είναι τεράστια και για το λόγο αυτό του απονέμεται το βραβείο.
 • Μικρή επιχείρηση: «Γκολογκίνας Κίμων και Έλλη ΟΕ». Είναι η εταιρία που ανεβάζει το “Greek Art” στο υψηλότερο επίπεδο. Συλλέγει έργα τέχνης, αντικείμενα και εξοπλισμό που έχουν σχεδιαστεί εμνευσμένα από την ελληνική μυθολογία και τον ελληνικό πολιτισμό και τα προωθεί σε σημαντικές αγορές, όπως είναι τα μουσεία, οι αίθουσες τέχνης και τα ξενοδοχεία.

6. Κατηγορία Δημιουργικής Επιχειρηματικότητας.
Με το βραβείο αυτό το ΕΕΘ επιθυμεί να τιμήσει την έμπνευση! Το ξεχωριστό εκείνο κομμάτι της επιχειρηματικότητας, που έχει σαν βάση του τη γραμμή ανάμεσα στην τέχνη και την ιδέα, τη δημιουργία, την έμπνευση!
Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνη Τσώτσο και τον Χρήστο Νικολόπουλο, Β’ Αντιπρόεδρο του ΕΕΘ.

 • Οι βραβευθέντες:
 • Μεγάλη επιχείρηση: «Admine 3.0 ΑΕ». Η διαφημιστική εταιρία Admine κατόρθωσε να κατακτήσει το 3ο βραβείο στην Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαφήμισης «Ερμής». Είναι η πρώτη σε κύκλο εργασιών διαφημιστική εταιρία της Βόρειας Ελλάδας και 7η στη χώρα. Αν και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει να της ανατεθούν οι λογαριασμοί μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών.
 • Mεσαία επιχείρηση: «Χατζηγρηγορίου και ΣΙΑ- Oxygen 2 ADV». Βρίσκεται δυναμικά στο χώρο της διαφήμισης και από πέρυσι έχει καταφέρει να επεκταθεί στο χώρο των κατσκευών διαφημιστικών χώρων και ιδιωτικών έργων.
 • Μμικρή επιχείρηση: «Βακουφάρης Γιώργος».

7. Κατηγορία Ομαδικής Επιχειρηματικότητας.
Η κατηγορία αυτή δεν αφορά τις επιχειρήσεις αλλά τα Επαγγελματικά Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΕΕΘ. Αυτά αξιολογήθηκανσύμφωνα με τα όσα είχαν δηλώσει στις αιτήσεις τους για τη δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει. Σκοπός του βραβείου αυτού είναι να προβληθεί και να τιμηθεί η δουλειά που γίνεται στα επαγγελματικά σωματεία, που είναι κύτταρα δημοκρατίας και συνδικαλιστικής δράσης.
Τα βραβεία απονεμήθηκαν από:

 • τον Χάρη Αηδονόπουλο, αναπληρωτή Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Το ΕΕΘ πάντα βρίσκεται στο πλευρό της Αυτοδιοίκησης και προωθεί τη συνεργασία των φορέων της Αγοράς με τους Δήμους της περιοχής μας.
 • τον Κωνσταντίνο Γκορτζή, εκπρόσωπος της Ασφαλιστικής Εταιρίας Groupama, που είναι Χρυσός Χορηγός των Αριστείων Επιχειρηματικότητας και:
 • την κυρία Παρέση Δήμου, Διευθύντρια του ΕΕΘ, προκειμένου να υπογραμμιστεί η συμβολή του προσωπικού στη δραστηριότητα του Επιμελητηρίου.

Οι βραβευθέντες:

 • Στην κατηγορία του μεγαλύτερου σε αριθμό μελών σωματείου: «Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Θεσσαλονίκης».
 • Σωματείο με βάση τη μεσαία δυναμικότητα: «Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου»
 • Σωματείο με βάση τη μικρή δυναμικότητα: «Ένωση Εστιατόρων – Ψητοπωλών και καφέ Μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης»

Βράβευση – έκπληξη στον Μιχ. Ζορπίδη

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μία βράβευση- έκπληξη του Μιχάλη Ζορπίδη. Όπως τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του ΕΕΘ Λευτέρης Αλεξανδρίδης, η Εταιρία αποφάσισε η τελευταία απόφαση που λαμβάνει να αφορά την επίδοση τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο του ΕΕΘ, καθώς διαλύεται, βάσει του νέου νόμου. Με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να τιμήσει τον άνθρωπο που την ίδρυσε πριν 12 χρόνια αλλά και τον άνθρωπο που στήριξε αποφασιστικά όλη τη δραστηριότητα της.
Έκπληκτος ο κ. Ζορπίδης παρέλαβε το βραβείο σημειώνοντας ότι έχει λάβει πολλές διακρίσεις αλλά η αποψινή ήταν η πιο συγκινητική της ζωής του.

Απονομή του Βραβείου Δημοσιότητας

Οι δημοσιογράφοι Νίκος Υποφάντης, Νίκος Δημαράς,  Χρήστος Νικολαϊδης και Μαρία Σαμολαδά, έχοντας ανάμεσά τους τον βραβευθέντα Φίλιππο Μπαντή.

Ακολούθησε το Media Award, το Βραβείο των Δημοσιογράφων που απονεμήθηκε στον Φίλιππο Μπαντή, τρίτης γενιάς μπουγατσατζή, της ομώνυμης εταιρίας παρασκευής και πώλησης μπουγάτσας, που πρώτευσε στην ψηφοφορία, που οργάνωση το Γραφείο Τύπου του ΕΕΘ.
Το βραβείο απονεμήθηκε από τον βετεράνο δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Δημαρά, ο οποίος επί 40 χρόνια μέσα από την ιστορική εφημερίδα «Μακεδονία», την ΕΡΤ-3 και τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μακεδονίας, αλλά και άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης υπηρέτησε συνετά τη Δημοσιογραφία αλλά και τη συνεργασία της με την Αγορά, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους φορείς που τις εκπροσωπούν.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κοκτέιλ στο καφέ του Βασιλικού Θεάτρου.

Την παρουσίαση έκαναν με εξαιρετική επιτυχία οι δημοσιογράφοι Μαρία Σαμολαδά και Νίκος Υποφάντης, με την σημαντική συνδρομή του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου του ΕΕΘ Χρήστου Νικολαϊδη.