Μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν στη ζωή, δίνουν οι γιατροί για έναν 18χρονο ο οποίος υπέστη ανακοπή σε γήπεδο ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5Χ5 με φίλους του επί της Αγίου Δημητρίου, κοντά στο Καυτανζόγλειο στάδιο όταν ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο νεαρός με καταγωγή από τη Βέροια, κατέρρευσε με τους φίλους του να καλούν αμέσως το ασθενοφόρο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως κάποια στιγμή νωρίτερα, ο 18χρονος σταμάτησε να παίζει γιατί ζαλιζόταν. «Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος» ανέφεραν.

Άμεσα άνθρωποι από τις εγκαταστάσεις του ΓΣ “Ηρακλής” (Ιβανώφειο και Κατσάνειο) που αντιλήφθηκαν το γεγονός έσπευσαν με απινιδωτή και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η έγκαιρη επέμβαση επανέφερε τον νεαρό αθλητή, αλλά για λίγο, καθώς ελάχιστα λεπτά αργότερα κατέρρευσε ξανά.

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο, που τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.