Πλήθη φίλων και θαυμαστών του αγαπημένου τραγουδιστή Βασίλη Καρρά προσέρχονται από το πρωί στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα  η σορός του κορυφαίου καλλιτέχνη, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται μπροστά στο ναό από νωρίς, περιμένοντας την άφιξη της σορού στις 10.00, σύμφωνα με μικρές αλλαγές στον προγραμματισμό των τελετών.

10.00 – 12.30 λαϊκό προσκύνημα

12.30 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και θα εκφωνηθούν οι επικήδειοι λόγοι.

16.00 αναχώρηση της σορού από τον Ιερό Ναό.

Η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αύριο, Τετάρτη 27/12, στις 12:00.

Όσο περνούσε η ώρα σήμερα το πρωί άρχισαν να καταφθάνουν στην Αγία Σοφία, κρατώντας λευκά λουλούδια, φίλοι και θαυμαστές του καλλιτέχνη για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, “Φλόγα”.

Ο Βασίλης Καρράς εξέπνευσε το απόγευμα της Κυριακής 24/12, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύονταν δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, χρήστες των social media όλων των ηλικιών αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν με στίχους από τα πιο γνωστά του τραγούδια, συνθήματα αλλά και λόγια αγάπης.

Στη Θεσσαλονίκη επικρατεί μια γενική αίσθηση πένθους ανάμεσα στους απλούς ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους είχαν γνωρίσει τον Βασίλη Καρρά όχι μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπο με σημαντική κοινωνική προσφορά.