* Σε ρυθμούς… Agrotica μέχρι την Κυριακή  το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.-

 * Το αγροτικό επιχειρείν και όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις της γεωργίας στη μεγαλύτερη Agrotica όλων των εποχών.-

……………………………………………………………………………..

Σε ρυθμούς… Agrotica θα κινείται από σήμερα Πέμπτη και μέχρι την Κυριακή το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου επί τέσσερις ημέρες το αγροτικό επιχειρείν θα δώσει δυναμικό «παρών» σε μια έκθεση με συμμετοχές – ρεκόρ.

Με 2.077 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους) από την Ελλάδα και 45 χώρες, με εκθεσιακούς χώρους 41.000 τ.μ., με 550 ξένους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες από 21 χώρες, αλλά και με οργανωμένες αποστολές επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, η φετινή Agrotica ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα της ως μιας εκ των σημαντικότερων ευρωπαϊκών αγροτικών εκθέσεων.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica, με θέμα «Κλιματική Αλλαγή και Γεωργία», που θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός», αλλά και το συνέδριο «Νέα Γεωργία-Νέος Συνεργατισμός-Προς ένα σύγχρονο υπόδειγμα συνεταιρισμών για τη νέα γενιά», στις 31 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης».

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός».

Το ωράριο της έκθεσης την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή είναι από τις 10:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00.

Να σημειωθεί ότι από την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου και ώρα 16:00 έως την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 το ΑΠΘ παραχωρεί τους χώρους του για ελεύθερη στάθμευση των οχημάτων των εκθετών και των επισκεπτών της έκθεσης.

Η είσοδος και η έξοδος θα πραγματοποιούνται από την Κεντρική Πύλη του ΑΠΘ, απέναντι από την Πύλη Εμπορίου του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, επί της Εγνατίας.