Διαφορετική διάσταση με δυσάρεστες και ανθρώπινες εκδοχές λαμβάνει η υπόθεση της 44χρονης παρουσιάστριας, που πέταξε ένα ποτήρι με νερό εναντίον του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, την ώρα που έτρωγε παρέα με την κόρη του και τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου.

Ο εισαγγελέας, στον οποίο οδηγήθηκε η παρουσιάστρια, άσκησε εναντίον της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και απειλή μετά την μήνυση του κ. Χαρδαλιά. Η 44χρονη γυναίκα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 12 Ιουνίου.

Η εισαγγελία παράλληλα ζήτησε την εξέταση της 44χρονης στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Σταυρούπολης, προφανώς για να υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η  Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της 44χρονης γυναίκας, ανέφερε ότι η κατηγορουμένη αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο ο εισαγγελέας διέταξε την ακούσια νοσηλεία της και έτσι θα πρέπει να εξεταστεί από ειδικούς.

Σύμφωνα με την δικηγόρο πρόκειται για επαχθές μέτρο, αλλά, όπως είπε, η 44ρονη πρέπει να βρει την ηρεμία της και να ζητήσει τη συγγνώμη που οφείλει. Ακόμη ανέφερε ότι η γυναίκα έχει και ένα ανήλικο παιδί που περιμένει τη μητέρα του και υπογράμμισε πως «ελπίζω άπαντες να ηρεμήσουν και το όλο θέμα να τελειώσει με μία συγγνώμη».

Η παρουσιάστρια είχε συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Η δικηγόρος της γυναίκας ανέφερε τέλος ότι η επιθυμία της κατηγορουμένης είναι «να μιλήσει με τον πνευματικό της και να υπάρξει μια μετάνοια και μια κατανόηση» ενώ χαρακτήρισε τον εγκλεισμό στο ψυχιατρείο επαχθές μέτρο για την ίδια και τους γύρω της.