Ένας δεκαννιάχρονος έπεσε νεκρός και άλλοι δύο νέοι τραυματίστηκαν σε επίθεση που υπέστησαν από δράστη με μαχαίρι την νύχτα στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Το άφριο περιστατικό εκτυλίχθηκε περί τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο το κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικές διαφορές.

Κατά τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος φέρεται να υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του.

Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο. Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή υπήρξε αναστάτωση και έφτασε ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά για τον 19χρονο, καθώς τα τραύματα στα πλευρά ήταν θανατηφόρα. Σύμφωνα  με μαρτυρίες το ένα από τα αυτοκίνητα των δραστών ήταν λευκό και μάρκας BMW, το οποίο κατευθύνθηκε εναντίον των νεαρών με τον οδηγό του να κραυγάζει κάτι για την ομάδα του Άρη. Εξ αυτού συνάγεται ότι πιθανόν το επεισόδιο να εντάσσεται στα λεγόμενα οπαδικά, αφού άλλωστε στην περιοχή σημειώνονται πολλά αντίστοιχα περιστατικά με συγκρούσεις οπαδών εκτός γηπέδων.