Υπέκυψε στα τραύματά της η 40χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί από φορτηγό, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία ακόμα τραγωδία, που γράφτηκε στην άσφαλτο στη Θεσσαλονίκη, πριν κοπάσουν οι συγκλονιστικές στιγμές, που έζησαν όσοι είδαν το τρομερό δυστύχημα στη διασταύρωση των οδών 25ης Μαρτίου και Γ. Παπανδρέου.

Το φορτηγό παρέσυρε την 40χρονη, που κινούνταν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, προκαλώντας τρόμο σε όσους είδαν την φοβερή σκηνή. Για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την 40χρονη  στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Οι οδηγοί στη Θεσσαλονίκη, ειδικά σήμερα Τρίτη, που έβρεχε από το πρωί, αγανάκτησαν με το κυκλοφοριακό κομφούζιο και την αυθαιρεσία σε όλους τους δρόμους, τα διπλοπαρκαρίσματα, τις παραβιάσεις κόκκινων σηματοδοτών και τις κάθετες διελεύσεις με τα οικτρά αποτελέσματα.

Και μέσα σε όλη αυτή την εικόνα οι οδηγοί δεν είδαν πουθενά τροχονόμο, ούτε καν στελέχη της Δημοτικής αστυνομίας, σαν να πρόκειται για μια πόλη – ξέφραγο αμπέλι.