Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο δράστης της δολοφονίας της 71χρονης μητέρας του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του 34χρονου, στη Χαλκηδόνα βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο ομολογεί την πράξη του και κάνει λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η μητέρα του.

Η φρικτή δολοφονία προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο όταν η 72χρονη γυναίκα  εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης (4/4) στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας με σχεδόν διαλυμένο κρανίο από σφαίρα καραμπίνας, μέσα σε αυτοκίνητο, στο κάθισμα του συνοδηγού.

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο 34χρονος γιος της, ο οποίος φέρεται να τράβηξε τη σκανδάλη και να έδωσε τέλος στη ζωή της ηλικιωμένης μητέρας του.

Ο 34χρονος, που εξακολουθεί να παραμένει άφαντος και να αναζητείται από τις Αρχές, άφησε σημείωμα με το οποίο ζητάει συγγνώμη και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σκοτώσει την 72χρονη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό τους, στο πίσω μέρος του κτιρίου της Διεύθυνσης Γεωργίας.

Η άτυχη 72χρονη βρέθηκε νεκρή από υπάλληλο της Διεύθυνσης Γεωργίας, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Τι έγραψε στο σημείωμα ο γιος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγες ώρες μετά το φονικό οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι όπου διέμενε φέρεται να βρέθηκε το ιδιόχειρο σημείωμά του, στο οποίο μεταξύ άλλων παραδέχεται ότι δολοφόνησε την 72χρονη και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την πράξη.

Οι ίδιες πληροφορίες προσθέτουν ότι ο 34χρονος ανέφερε στο σημείωμα ότι τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του αντιμετώπιζε οικονομικά ζητήματα, ενώ δεν μπορούσε να αντέξει τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα της 72χρονης μητέρας του.

Η Αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι από το ότι το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε η γυναίκα, το είχε νοικιάσει ο γιος της, αφού το δικό του φέρεται να μην είχε πινακίδες κυκλοφορίας.