Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός σφοδρής σύγκρουσης δύο οχημάτων που σημειώθηκε στις 6 το πρωί στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στη συμβολή των οδών Σταύρου Βουτυρά και Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, ενώ στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που πραγματοποίησε επιχείρηση απεγκλωβισμού των θυμάτων.

Λεπτομέρειες για το το φοβερό τροχαίο δεν έγιναν γνωστές, αλλά ελέγχεται το στοιχείο της παραβίασης της προτεραιότητας, καθώς τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στη συμβολή των οδών Σταύρου Βουτυρά και Παλαιού Σταθμού με αποτέλεσμα και οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ηλικίας περίπου 50 ετών, να βρουν τραγικό θάνατο.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο πραγματοποίησε επιχείρηση απεγκλωβισμού των θυμάτων, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τους δύο νεκρούς στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, αλλά ήταν ήδη αργά.

Επί αρκετή ώρα ώρα παρέμεινε κλειστή η δυτική είσοδος της πόλης. Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.