Υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τις ανάγκες τής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης παρέδωσαν στην διοίκησή της ο πρόεδρος της Δ. Ε. της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς και ο επικεφαλής της Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων Πάνος Καρδαράς.

Ο εξοπλισμός αφορά σε δραστηριότητες μελών της Ένωσης, όπως εκγύμναση και άθληση, κάτι που έχει μεν εξωϋπηρεσιακό χαρακτήρα, αλλά συμβάλλει ουσιαστικά στην διατήρηση της καλής κατάστασης και του υψηλού ηθικού των αστυνομικών.
Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κ. Ιωακείμοβιτς ανέφερε:
“Οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. αξίζουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό όλων μας για το έργο που παράγουν καθημερινά. Είναι παιδιά της διπλανής πόρτας που τιμούν το εθνόσημο, υπηρετούν το γενικό καλό και στα οποία εναποθέτουμε τη ζωή και την ασφάλεια τη δική μας και των αγαπημένων μας.
Η Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων με τη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, δώρισε υλικοτεχνικό εξοπλισμό στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, λέγοντας τους ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς!
Με τον επικεφαλής της Γραμματείας Παναγιώτη Καρδαρά και τον Αντιπρόεδρο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης (και εκπαιδευτή της ομάδας ΔΙΑΣ), Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη”.
Ο επικεφαλής της Γραμματείας Πάνος Καρδαράς τόνισε:
“Μετά από επικοινωνία με τον Αντιπρόδρο της Ένωσης προθυμοποιήθηκα μέσω της Γραμματείας μας  και ήρθα σε επαφή με Επιχειρηματία προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
Θεωρούμε σημαντική την συμβολή μας στις προσπάθειες, που καταβάλλουν οι αστυνομικοί ώστε να αθλούνται και να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να γίνεται το έργο τους πιο αποδοτικό και να προσφέρουν περισσότερα στους πολίτες”.