Δύο απανωτοί θάνατοι αγαπημένων τους προσώπων, απόγνωση και αδιέξοδα οδήγησαν την 72χρονη γυναίκα και τον 50χρονο γιό της στο να θέσουν τέρμα ταυτόχρονα στη ζωή τους, πέφτοντας με το αυτοκίνητό τους στη θάλασσα, δεμένοι με χειροπέδες στο τιμόνι. 

Το τραγικό τέλος μητέρας και γιου στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, που αδυνατεί να συλλάβει τις λεπτομέρειες του δράματος.

Τόσο η γυναίκα, όσο και ο γιος της ανασύρθηκαν νεκροί από ΙΧ, το οποίο έπεσε στη θάλασσα των Νέων Επιβατών το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως ανέφεραν αξιωματικοί του λιμενικού και της αστυνομίας η 72χρονη και ο 50χρονος ήταν δεμένοι με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί και με χειροπέδες από το τιμόνι του αυτοκινήτου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως είχαν βάλλει στο αυτοκίνητο σακιά με άμμο, ώστε να είναι βαρύ και να παραμείνει βυθισμένο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Δεν άντεξαν τον πόνο από τον χαμό πατέρα και γιου

Πίσω από τον θάνατο της μητέρας και του γιου κρύβεται μία δραματική ιστορία, που τους οδήγησε να πάρουν την απόφαση να βάλουν μαζί τέλος στη ζωή τους.

Την οικογένεια της 72χρονης και του 50χρονου είχαν χτυπήσει απανωτές τραγωδίες. Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, ο αδελφός του 50χρονου έδωσε τέλος στη ζωή του. Εν συνεχεία, ο πατέρας της οικογένειας άφησε την τελευταία του πνοή, μην μπορώντας να αντέξει τον θάνατο του γιου του.

Μητέρα και γιος αποφάσισαν μην αντέχοντας το βάρος της απόγνωσης αποφάσισαν τώρα να φύγουν και αυτοί από την ζωή, γράφοντας με τόσο τραγικό τρόπο το τέλος μιας φοβερής οικογενειακής τραγωδίας.