Σύσκεψη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με την παρουσία και των επικεφαλής τομέων της Δ.Ε. νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, σε κεντρικό ξενοδοχείο για καλύτερο συντονισμό του προεκλογικού αγώνα.

Την συνάντηση οργάνωσε η Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, που απηύθυνε σχετική πρόσκληση, ενώ την εισήγηση προς τους παρισταμένους ανέπτυξε ο Υφυπουργός εθνικής  Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς ως επικεφαλής συντονιστής εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για όλη τη χώρα.

Την πρόσκληση απηύθυνε ο Άκης Μπάφας, Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, που έχει αναπτύξει σημαντική δραστηριότητα στο χώρο των επιχειρήσεων και της παραγωγής.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Γιώργος Κατσαούνος υπεύθυνος εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι κ.κ. Ι. Μανδρίνος και Π. Καρδαράς με τον υφυπουργό ΕΘνικής Άμυνας κ. Ν. Χαρδαλιά.

Επίσης παρέστησαν ο επικεφαλής του τομέα Παραγωγικών Τάξεων της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Καρδαράς, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας Ιωάννης Μανδρίνος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων.

Η συνάντηση έκλεισε με την βεβαιότητα ότι η Ν Δ θα επικρατήσει με διαφορά στις εκλογές της 21ης Μαίου για να συνεχιστεί η πρόοδος της χώρας με βάση το αναπτυξιακό μοντέλο, που έχει σχεδιαστεί και προβλέπει σημαντική αύξηση επενδύσεων και μείωση της ανεργίας.