Περισσότεροι από 2.000 ερευνητές, επιστήμονες, εκπρόσωποι της Βιομηχανίας και φορέων χάραξης πολιτικής στον τομέα της Καινοτομίας από 65 χώρες του κόσμου, παίρνουν μέρος στο NANOTEXNOLOGY 2018.  

Το πολυσυνέδριο πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace από τις 30 Ιουνίου έως και τις 7 Ιουλίου.

Μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις σε διεθνές επίπεδο για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα αιχμής και καινοτομίας στα πεδία Νανοτεχνολογιών και Νανοεπιστημών.

  • NANOTEXNOLOGY 2018 . Η καρδιά της καινοτομίας και των εξελίξεων χτυπά στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  • Διεθνές Συνέδριο Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογιών
  • Διεθνές Συμπόσιο για τα ευκαμπτα Οργανικά Ηλεκτρονικά
  • Θερινά Σχολεία για τις Νανοεπιστήμες , τα Οργανικά Ηλεκτρονικά και τη Νανοιατρική
  • Και η Διεθνής Έκθεση NANOTEXNOLOGY EXPO 2018 . Η μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης σε εφαρμογές καινοτόμων προϊόντων.
  • Business Forum , Matchmaking Event και
  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΕΣ Workshop σε 3D Printing, 3D Bioprinting Digital & Additive Manufacturing

Με τη συμμετοχή και του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Οργανικών Ηλεκτρονικών.

Διοργάνωση Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας LTFN του ΑΠΘ.

Για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο του NANOTENXNOLOGY 2018 διοργανώνεται το International Workshop on 3D Printing, 3D Bioprinting, Digital and Additive Manufacturing (I3D18) και παρουσιάζεται ένα ολοκληρωμένο  Εργαστήριο σε τρειςδιαστάσεις!  

Καθώς ο κόσμος των τριών διαστάσεων (3D) διαρκώς εξελίσσεται , τα ηλεκτρονικά συστήματα αναδεικνύονται σε βασικό παράγοντα στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Λειτουργικά στοιχεία όπως αισθητήρες, βιοαισθητήρες και διακόπτες ενσωματώνονται σε προϊόντα 3Dεκτύπωσης, δημιουργώντας προοπτικές για συναρπαστικές νέες αγορές, εφαρμογές και ευκαιρίες. Η τρισδιάστατη εκτύπωση περιλαμβάνει επίσης διαφορετικές διαδικασίες παραγωγής. Οι μέθοδοι είναι προσθετικές και τα υλικά τοποθετούνται με ακρίβεια μόνο εκεί που απαιτούνται σε αντίθεση με τις συμβατικές μεθόδους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξοικονομούνται πόροι και υλικά και να μειώνεται το κόστος μεθόδων φιλικών προς το περιβάλλον.  

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου παρουσιάζονται poster που αφορούν τη δημιουργία ικριωμάτων με φαρμακευτικές και καλλυντικές ουσίες, την στοχευμένη έγχυση με τη χρήση νανουλικών φαρμακευτικής κάνναβης, την κατασκευή επικαλύψεων θερμοκηπίων με οργανικά ηλεκτρονικά κ. ά.