Επιδεινώθηκε ελαφρά η υγεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου, που διαγνώστηκε με κορωνοϊό από την παραμονή των Χριστουγέννων και είχε τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του βουλευτή στο νοσοκομείο καθώς επιπλοκές του κορωνοϊού του προκάλεσαν ελαφριάς μορφής πνευμονία. Έτσι εισήχθη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, αλλά απαιτείται θεραπευτική υποστήριξη.

 Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο F.B. ο Στράτος Σιμόπουλος την παραμονή των Χριστουγέννων έγραφε:

“Χθες το βράδυ ενημερώθηκα ότι το PCR τεστ για COVID-19, που έκανα το πρωί, ήταν θετικό. Από σήμερα παραμονή Χριστουγέννων μπαίνω σε καραντίνα 14 ημερών και παίρνω τη φαρμακευτική αγωγή η οποία μου συστήθηκε. Αισθάνομαι προς το παρόν…καλά.
Καλά Χριστούγεννα και να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Ο ιός είναι ύπουλος. Προσωπικά πρόσεχα σε υπερθετικό βαθμό. Σας παρακαλώ επίσης να προγραμματίσετε όλοι τον εμβολιασμό σας.”
Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, τοπικών φορέων και φίλοι του Στράτου Σιμόπουλου εύχονται περαστικά και να επιστρέψει σύντομα στην οικογένεια και στα καθήκοντά του.