Στα κρατητήρια της ασφάλειας Θεσσαλονίκης διανυκτέρευσε η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια, που επιχείρησε να στήσει νέο σόου στο κέντρο της πόλης, πετώντας ένα ποτήρι με νερό εναντίον του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Σήμερα η Ιωάννα Κουσκούση, αναμένεται να προσαχθεί από την αστυνομία στην εισαγγελία πρωτοδικών καθώς ο υφυπουργός κατέθεσε μήνυση εναντίον της για εξύβριση (λόγω και έργω). Κατά πάσα πιθανότητα στη συνέχεια η κοπέλα θα παραπεμφθεί στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με την προανακριτική  δικογραφία ο κ. Χαρδαλιάς γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο. Την παρουσία τους αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία πλησίασε τον κ. Χαρδαλιά αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας ναβγάλουν μαζί μια φωτογραφία.

Ο κ.Χαρδαλιάς  δέχθηκε ευγενικά, καθώς νωρίτερα κι άλλοι πολίτες είχαν ζητήσει το ίδιο.
Ξαφνικά όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων,  η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια μετά τη φωτογραφία, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο μία φίλη της.  Παράλληλα, έσπασε το ποτήρι με τα γυαλιά να πετάγονται πάνω στον υφυπουργό, ενώ παρούσα στο περιστατικό ήταν και η κόρη του κ.Χαρδαλιά, που έδειξε να ανησυχεί και να τρομάζει από το επεισόδιο.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί της φρουράς του Θ. Καράογλου, οι οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση στην ασφάλεια.

Από την πλευρά του ο κ. Χαρδαλιάς επέμεινε στην υποβολή της μήνυσης, διότι από το επεισόδιο τρομοκρατήθηκε η κόρη του, που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ήρεμη τρώγοντας με τον πατέρα της

H ίδια κοπέλα, που δηλώνει παρουσιάστρια και προ καιρού,  προκάλεσε άλλο επεισόδιο και αντέδρασε δυναμικά με κραυγές όταν οι υπάλληλοι καταστήματος της ζήτησαν να βάλει αντισηπτικό στα χέρια.