Στη Θεσσαλονίκη έρχεται αύριο, Τετάρτη 1η Μαρτίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιώντας περιοδεία και ομιλία στις δυτικές συνοικίες της πόλης με έμφαση στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο πρωθυπουργός θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί με στόχο να κάνει μεγάλη περιοδεία στα δυτικά. Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το πρώην Στρατόπεδο Καρατάσου, όπου θα αναγερθεί νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο, το πρώην Στρατόπεδο Ζιάκα, όπου ανακοινώθηκε σχέδιο για φθηνές κατοικίες, καθώς και το πρώην Στρατόπεδο Παύλου Μελά όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το Μητροπολιτικό Πάρκο.

Στο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη αναφέρεται επίσκεψη στον χώρο του νέου περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης, δωρεά του Σταύρου Ανδρεάδη, αλλά και στον χώρο του Μουσείου Ολοκαυτώματος που προχωρά. Επίσης υπάρχει πιθανότητα για επίσκεψη και σε Σταθμό του Μετρό. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα κάνει και την πρώτη του επίσκεψη στην ανανεωμένη Αγορά Μοδιάνο.

Ο πρωθυπουργός θα κλείσει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη με ομιλία στο ΔΑΚ Σταυρούπολης, όπου και αναμένεται πέραν των εξαγγελιών για την δυτική Θεσσαλονίκη να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στην Α περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ζ. Ιωακείμοβιτς: Μήνυμα για λύση των προβλημάτων

Ο πρόεδρος της Δ.Ε της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη Ζήσης Ιωακείμοβιτς με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρεται στην αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού και τονίζει:

“Είναι μεγάλη τιμή , να επιλέξει ο Πρωθυπουργός μας, τη δυτική Θεσσαλονίκη, για την ομιλία του!!! Προσωπικά πιστεύω πως γνωρίζει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και είναι ένα επιπλέον μήνυμα στους τοπικούς βουλευτές και φορείς, ότι στηρίζει και θα στηρίξει τις προσπάθειες τους, για τη λύση τους !!!
Σας καλώ και εγώ αύριο στην Α.Ηλιούπολη , σύνορα με Εύοσμο, να ακούσουμε και να κρίνουμε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη”.