Συνεχίζεται και εντείνεται η σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Δήμαρχο Κων. Ζέρβα και στον  υποψήφιο της «Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη» Στέλιο Αγγελούδη  για το θέμα του debate, αλλά και για όσα διακινούν τις τελευταίες μέρες οι δύο παρατάξεις.

Ο κ. Αγγελούδης απαντώντας σε όσα του καταλόγισε ο κ. Ζέρβας ότι “κρύβεται πίσω από εξώφυλλα και συμφέροντα”, δήλωσε:

«Ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης απαξίωσε όλους τους συνδυασμούς και πρώτιστα όλους τους πολίτες αρνούμενος επιδεικτικά να παραστεί σε όλα τα debate όπου είχε προσκληθεί προεκλογικά” ανέφερε αρχικά.

“Με την αλαζονική του στάση επέλεξε να απέχει από τις συζητήσεις που διοργάνωσαν το Συμβούλιο Νέων του δήμου Θεσσαλονίκης, το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, η ΕΣΗΕΜ-Θ, το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, φοβούμενος την ένδεια των επιχειρημάτων και την πλήρη απουσία του έργου του” συμπλήρωσε.

“Ο μόνιμα κρυπτόμενος από τους πολίτες δήμαρχος έφτασε στο σημείο να ακυρώσει το debate ακόμα και στον ελεγχόμενο από τον ίδιο χώρο της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, με δικαιολογίες που προσβάλουν τη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου πολίτη.

Η αναφορά σας σε «χώρο και χρόνο ουσίας» ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας. Σας έπιαναν το «χώρο και το χρόνο» οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι κύριε Ζέρβα; Είστε ο ορισμός της αντιδημοκρατικότητας και της αλαζονείας”

“Πάει πολύ να μας κουνάτε εσείς το δάχτυλο. Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό και τη σύγχυση στην οποία βρίσκεστε από το βράδυ της Κυριακής” πρόσθεσε.

“Οι δημότες μας έκριναν όλους και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών αποφάσισε πως είστε ένας κακός δήμαρχος για τη Θεσσαλονίκη. Η στάση μας σήμερα ορίζεται από την αξιοπρέπεια μας, από τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες εμείς πορευόμαστε διαχρονικά. Αρχές που με διάφορους τρόπους προσπαθείτε να διαβάλετε. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο σας κύριε Ζέρβα.

Ο λόγος είναι τώρα στους πολίτες να επιλέξουν ποιος δήμαρχος μπορεί να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη μας ανθρώπινη, καθαρή, πράσινη, ευρωπαϊκή, ασφαλή» κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στέργιος Καλόγηρος: «Προτιμώ για δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα»

Ο εκ των υποψηφίων Δημάρχων Στέργιος Καλόγηρος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 8 ης Οκτωβρίου οι επιλογές για τον Δήμο
Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και πρωτεύουσα της Μακεδονίας
είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Στέλιος Αγγελούδης.

Με αίσθημα ευθύνης και με βάση τις απόψεις του Στέλιου Αγγελούδη για τα εθνικά θέματα και τη Θεσσαλονίκη, η επιλογή μου είναι μια καθαρή προτίμηση στον Κωνσταντίνο Ζέρβα και στην παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».
Καλώ τους φίλους και ψηφοφόρους της δικής μας παράταξης την Κυριακή να πάνε
στην κάλπη, να συμμετέχουν και να στείλουν ένα καθαρό μήνυμα”.