Με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις και σχόλια η παράταξη του Κων. Ζέρβα βάλλει κατά του Στέλιου Αγγελούδη και για το θέμα του DEBATE, για το οποίο ο επικεφαλής της “Ομάδας για τη Θεσσαλονίκη” απάντησε αρνητικά.

Ο κ. Αγγελούδης ανέφερε ότι δεν είχε συμφωνήσει κάτι τέτοιο, αλλά είχε την εντύπωση ότι επρόκειτο για μια συνέντευξη στη Δημοτική Τηλεόραση.

Σχετικά με όσα του καταλογίζει ο κ. Ζέρβας για συμφέροντα εξ Αθηνών ο κ. Αγγελούδης απάντησε σε συνέντευξή του ότι ο δήμαρχος θα πρέπει να κοιταχθεί στον καθρέφτη του.

Από την πλευρά του κ. Ζέρβα στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης η εξής ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

“Τώρα που υπάρχει και χώρος και χρόνος για ένα debate ουσίας, για μια παρουσίαση προγραμμάτων, λύσεων, προτάσεων για τη Θεσσαλονίκη, τώρα ο κ. Αγγελούδης κρύβεται. Ήθελε debate με 9 υποψήφιους και δεν θέλει μεταξύ 2.

Αν έχει σχέδιο για την πόλη, αν έχει ψήγματα προτάσεων, αν έχει έστω κάτι να παρουσιάσει για το μέλλον της Θεσσαλονίκης, ας το κάνει τώρα. Ειδάλλως, ας κρυφτεί μέχρι την Κυριακή πίσω από εξώφυλλα και συστήματα που έχουν αναλάβει την πορεία του.

Η πρότασή μας είναι διαρκής, ανοιχτή, έγκαιρη. Σε όποιο μέσο θέλει, με όποιους δημοσιογράφους θέλει και όποια θεματολογία επιθυμεί και τον βολεύει”.

Σχόλιο του συνδυασμού “ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

” Όπως πληροφορούμαστε, συνελήφθησαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Στέλιου Αγγελούδη στην Τριανδρία για παράνομη διακίνηση ψηφοδελτίων σε εκλογικό κέντρο.

Συμφωνεί ο επικεφαλής με αυτή την κατάφωρη παραβίαση του νόμου ή μήπως τους έχει παρακινήσει κιόλας; Με αυτή την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κ. Αγγελούδη ότι είναι άλλο πράγμα η παράνομη διακίνηση προεκλογικού υλικού στους ψηφοφόρους, που έγινε από μέρους υποψηφίων του συνδυασμού του, και κάτι εντελώς διαφορετικό η προσφορά ενός μικρογεύματος προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές, ως είθισται σε εκλογικές διαδικασίες.

Το νερό και το σάντουιτς δεν συνιστούν προεκλογικό υλικό, κύριε Αγγελούδη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας”.

Αγγελούδης: Κέρδισε η ανεξάρτητη υπερκομματική μας παράταξη

Νωρίτερα ο Στέλιος Αγγελούδης ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς για το αποτέλεσμα των εκλογών και τόνισε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και αισιόδοξος με το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες.
Η ανεξάρτητη υπερκομματική μας παράταξη, η Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη, κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της πόλης.
Σήμερα κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της εγκατάλειψης και της αδράνειας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας αποδοκίμασε τον απερχόμενο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.
Καλώ, με σεβασμό και εκτίμηση, όλους τους Θεσσαλονικείς να μας στηρίξουν την ερχόμενη Κυριακή για να αλλάξει οριστικά σελίδα η πόλη.
Η Θεσσαλονίκη μας χρειάζεται όλους.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς”.