Σε έξαλλη κατάσταση ένας 40χρονος αναστάτωσε την γειτονιά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Ντεπό, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν, άρχισε να πετάει διάφορα αντικείμενα από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, προκαλώντας φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε ένα κατάστημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, εκσφενδονίζοντας στον δρόμο ό,τι έβρισκε μπροστά του -από μπουκάλια μέχρι έπιπλα, ακόμη και μία τηλεόραση.

Αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο και τον συνέλαβαν, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, όπου κρατείται ενόψει της μεταγωγής του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Αποτέλεσμα της ρίψης των αντικειμένων ήταν να προκληθούν φθορές σε τουλάχιστον τρία ΙΧ παρκαρισμένα και στην τζαμαρία ενός καταστήματος, ενώ οι γείτονες άναυδοι κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.

Ο 40χρονος συνελήφθη και παραπέμπεται στον εισαγγελέα για κατοχή ναρκωτικών και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. (Φωτό: rthes.gr)