Σήμερα, Σάββατο, προσάγονται ενώπιον του ανακριτή Θεσσαλονίκης ο 39χρονος αλλά και ο 34χρονος που κατηγορούνται για τη γυναικοκτονία με θύμα την 41χρονη Γεωργία στην περιοχή της Καλαμαριάς. 

Οι δύο άνδρες είχαν λάβει προθεσμία και θα παρουσιαστούν και πάλι στον ανακριτή, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, βίαιη διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μέχρι τώρα, ο φερόμενος ως βασικός ύποπτος, ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου, αρνείται ότι την σκότωσε, ενώ ο 34χρονος παραδέχεται μόνο την συμμετοχή του σε αυτή.

Και οι δύο έδωσαν διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη τη νύχτα εκείνη, με τον 39χρονο να εξακολουθεί να υποστηρίζει πως εκείνο το βράδυ βρισκόταν στο σπίτι τους και κοιμόταν βαθιά ύστερα από χάπι που είχε πάρει και πως δεν γνωρίζει πώς, τι και γιατί έγινε.

Αναμένεται μετά τις απολογίες τους να προφυλακιστούν καθώς τα αδικήματα είναι σε βαθμό κακουργήματος και επισύρουν ισόβια κάθειρξη.