Άγρια συμπλοκή νεαρών από άγνωστη αιτία σημειώθηκε το βράδυ έξω από το ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Αριστοτέλους, δημιουργώντας ατμόσφαιρα ανησυχίας στους περιοίκους και στους επισκέπτες.

Το επεισόδιο άρχισε με επίθεση ομάδας νεαρών ατόμων για άγνωστο λόγο εναντίον ενός 21χρονου. Υπάρχουν μάλιστα εικόνες, που κατέγρααψααν με τα κινητά τους μερικοί περαστικοί.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία, έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον, φαίνεται ομάδα ανήλικων που φορούσαν κουκούλες και μάσκες να κυνηγούν από την στάση λεωφορείου έναν νεαρό για άγνωστο λόγο. Τον έπιασαν έξω από το γυάλινο περίπτερο του Φεστιβάλ, τον έριξαν στο έδαφος και τον χτύπησαν αλύπητα.
Στο σημείο έφτασαν μετά από μερικά λεπτά δυνάμεις της Αστυνομίας, όμως οι δράστες τράπηκαν σε φυγή κινήθηκαν προς την οδό Μητροπόλεως και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία αναζητά μια ομάδα 10 ατόμων μεταξύ 15 – 17 ετών..
Η επίθεση ήρθε ως συνέχεια προηγούμενων επεισοδίων, πιθανώς από την ίδια ομάδα, που είχε επιτεθεί σε άτομο τρανς και θέλει να επιβάλει δικούς της “κανόνες” στην πλατεία Αριστοτέλους.