Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, όπου, σύμφωνα με την Τροχαία, έχασε τη ζωή της μία γυναίκα 21 ετών, και τραυματίστηκαν τρία νεαρά άτομα, 19 και 20 ετών, που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. 

Ήταν 1:50 μετά τα μεσάνυχτα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, επί της οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κολεγίου ICBS. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από το όχημα τους τέσσερις νεαρούς επιβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μια εκ των επιβατών υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ οι υπόλοιποι τρεις νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Κατά πληροφορίες, πιο σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας ενός εκ των τραυματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοιραία πρόσκρουση έγινε όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με αποτέλεσμα να πέσει με  σφοδρότητα πάνω στην κολώνα.

Αμέσως κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί οδηγοί ειδοποίησαν τις Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε συνολικά  τέσσερις νεαρούς επιβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Μία από τα κορίτσια, η 21χρονη Μ. Π., ανασύρθηκε δυστυχώς νεκρή.

Συντρίμμια μετά το φοβερό τροχαίο (Φωτό protothema.gr)

Τα υπόλοιπα άτομα ηλικίας 19 έως 22 ετών μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ πολύ σοβαρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου χρειάστηκε να διασωληνωθούν.

Κατά πληροφορίες, πιο σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας ενός εκ των τραυματιών, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τα δύο ζευγάρια ήταν καλοί φίλοι και επέστρεφαν σπίτια τους μετά από βραδινή έξοδο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας.

Έπεσε πάνω σε έξι αυτοκίνητα

Υλικές ζημιές σε έξι σταθμευμένα οχήματα προκάλεσε οδηγός αυτοκινήτου τα ξημερώματα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όταν το όχημά του, υπό συνθήκες που ερευνώνται, ξέφυγε από την πορεία του.

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία, ενώ δεν διαπιστώθηκε κάποιος τραυματισμός. Στον οδηγό, που φέρεται να είχε καταναλώσει προηγουμένως αλκοόλ, επιβλήθηκαν πρόστιμα.