Την θλίψη και την βαθιά οδύνη τους για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά εκδηλώνουν με πολλούς τρόπους οι φίλοι του και πολύς κόσμος στη Θεσσαλονίκη.

Στα καταστήματα εστίασης θα ακούγονται επί τρεις μέρες μόνο τραγούδια του Βασίλη Καρρά, ενώ τα κοινωνικά δίκτυα έχουν πλημμυρίσει από αναρτήσεις ανθρώπων, που εκδηλώνουν την αγάπη τους στον κορυφαίο καλλιτέχνη.

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε χθες το απόγευμα μετά από μακρά νοσηλεία και επιβάρυνση της υγείας του, ενώ αύριο, Τρίτη, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Την Τετάρτη θα τελεστεί η κηδεία του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Στο γραφείο τελετών η σορός του Β. Καρρά

Νωρίς το μεσημέρι σήμερα, Δευτέρα, η σορός του Βασίλη Καρρά έφτασε στον οίκο τελετών ”ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ” απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου προσήλθε πολύς κόσμος για έναν χαιρετισμό.

Στο σημείο έφτασαν μετά από λίγη ώρα υποβασταζόμενες η σύζυγός του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη. Μάλιστα φίλοι και συγγενείς βρίσκονταν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή.

Μεταξύ αυτών ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο Γενικός Γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης.

Αύριο στον ιερό ναό της του Θεού Σοφίας

Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09:00 έως τις 13:00 θα εκτεθεί η σορός του Βασίλη Καρρά την Τρίτη (26/12) στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ταφή θα γίνει στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας την Τετάρτη 27/12 στις 12:00.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, “Φλόγα”.