Με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ορίζεται νέα Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας η Χριστίνα Γούλα.

Η κ. Γούλα είναι Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ιατρός και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η Χριστίνα Γούλα αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003.

Το 2014 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Πραγματοποίησε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα του αντικειμένου της Επανορθωτικής & Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και στη Χειρουργική Χειρός.

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης και συμμετέχει στη διδασκαλία του μαθήματος Πλαστικής Χειρουργικής στους φοιτητές του προγράμματος ERASMUS (2018 – σήμερα). Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Μικροχειρουργικής.