Περαστικά στον Μιχάλη Τρεμόπουλο ευχήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» στον δήμο Θεσσαλονίκης βρίσκεται διασωληνωμένος από την Κυριακή το μεσημέρι στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Την πληροφορία για την νοσηλεία του Μ. Τρεμόπουλου έδωσε στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, γιατρός πνευμονολόγος, Δρόσος Τσαβλής, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Τσαβλής ανέφερε ότι ο κ. Τρεμόπουλος παλεύει από την προηγούμενη εβδομάδα με τον κορωνοϊό και από το μεσημέρι της Κυριακής χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσαβλής, η γνωστοποίηση του παραπάνω γεγονότος έγινε κατόπιν συνεννόησης και επικοινωνίας με την οικογένεια του κ. Τρεμόπουλου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον νοσηλευόμενο συνάδελφό τους και όλοι ευχήθηκαν περαστικά.

Τις ευχές τους ένωσαν και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, καθώς ο Μ. Τρεμόπουλος έχει σημαντική παρουσία σε αυτά, λόγω και της δημοσιογραφικής του ιδιότητας.