Στο αυτόφωρο δικάζεται αύριο ο 56χρονος παρουσιαστής που συνελήφθη για υποθέσεις εκβίασης δύο ατόμων σχετικά με δημοσιεύματα που τους αφορούσαν σε εφημερίδα 39χρονου εκδότη, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρέλθουν τη δικαιοσύνη.

Ο 56χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του Αυτοφώρου και παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Ο 39χρονος συγκατηγορούμενος του αναζητείται από τις αρχές. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Το δικαστήριο ανέβαλε για αύριο, Τρίτη, την εκδίκαση της υπόθεσης, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, ωστόσο αποφάσισε να διατηρήσει την κράτηση του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ένας 46χρονος κατήγγειλε πως οι δύο άνδρες του πρότειναν να τους δώσει χρήματα για να δημοσιεύσουν ρεπορτάζ που θα τον… αθώωνε για υπόθεση ασέλγειας ανήλικου για την οποία κατηγορείται και στη συνέχεια του είπαν πως αν δεν συμφωνήσει θα τον δυσφημίσουν.

Σε μια σχετική υπόθεση ένας 44χρονος τραγουδιστής κατήγγειλε πως τα ίδια άτομα τον εκβίαζαν να τους δώσει ποσό που αγγίζει τις 15.000 ευρώ για να μη δημοσιεύσουν στην εν λόγω εφημερίδα κείμενο που τον “φωτογραφίζει” ως παιδεραστή.