Διατηρεί την έδρα στην Α Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, όπως φαίνεται από τα ψηφοδέλτια (λίστες), που ανακοινώθηκαν στις δύο περιφέρειες του νομού Θεσσαλονίκης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Τα ονόματα αναφέρονται με την σειρά κατάταξης των υποψηφίων βουλευτών, όπως υποβλήθηκαν από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων στον Άρειο Πάγο.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης επικεφαλής του «πράσινου» ψηφοδελτίου παραμένει ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, όπως και στις εκλογές του Μαΐου.

Από το ψηφοδέλτιο απουσιάζει το όνομα του Μάριου Πετρά, ο οποίος δεν συμμετέχει στις εκλογές για επαγγελματικούς λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες. Υπάρχουν δύο προσθήκες. Η μία αφορά τον Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη, πρώην πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης. Η δεύτερη αφορά τον Γιώργο Τρελλόπουλο, γιατρό.

Στην Β’ Θεσσαλονίκης επίσης υπάρχουν αλλαγές. Από το «πράσινο» ψηφοδέλτιο απουσιάζει το όνομα του αστυνομικού ε.α. Γιώργου Φεστερίδη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμούσε να είναι ξανά υποψήφιος. Στη θέση του στο ψηφοδέλτιο προστέθηκε ο Ιωάννης Κοβιτίδης.

Επίσης, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης ο οποίος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε στην πέμπτη θέση στο νέο ψηφοδέλτιο κατέχει την τελευταία τιμητική θέση.

Σημειώνεται, πως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κεντρικά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Α’ Θεσσαλονίκης ενόψει των εκλογών με στόχο τον διπλασιασμό της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης και την εκλογή δυο βουλευτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε και η επιλογή Ανδρουλάκη να διατηρήσει την έδρα στη Θεσσαλονίκης αφήνοντας εκτός βουλής τον Χάρη Καστανίδη. Το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήρθε τέταρτο πίσω από την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου που τερμάτισε τρίτη.

Το ψηφοδέλτιο της Α’ Περιφέρειας είναι το εξής: 

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΑΛΑΜΠΟΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΛΕΚΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΑ ΕΛΕΝΗ
ΑΓΚΑΘΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΙΝΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΑΒΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΜΑΝΩΛΑ ΕΛΛΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
ΛΕΙΨΙΣΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΑΒΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΜΠΙΛΙΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Το ψηφοδέλτιο της Β’ Περιφέρειας είναι το εξής: 

ΓΛΑΒΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΟΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΔΑΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΠΑΤΖΑΡΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΠΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΙΛΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΑΜΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΚΟΒΙΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ