Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο αγαπημένος ερμηνευτής Πασχάλης Τερζής σε αγώνα ποδοσφαίρου, που δόθηκε στο γήπεδο της Λακκιάς, έξω από την Θεσσαλονίκη μεταξύ των παλαιμάχων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου.

Ο Πασχάλης με σπορ – αθλητική αμφίεση και μια γκλίτσα στο χέρι παρακολούθησε τον αγώνα και έβγαλε φωτογραφίες με παράγοντες και παίχτες των δύο ομάδων.

Σε όλη την διάρκεια της εκεί παρουσίας του έδειχνε να περνάει ευχάριστα και αστειευόταν με παλιούς και νέους φίλους.

Η είδηση για την σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη σε δημόσιο χώρο κοινοποιήθηκε από την Νίκη Πολυγύρου στο facebook με μια ανάρτηση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

 Νίκη Πολυγύρου

ΝΙΚΗ Παλαίμαχοι | Ηρακλής Θεσσαλονίκης
Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής.
Τα δυο ιστορικά σωματεία Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης διατηρούν άριστες σχέσεις, σε όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας τους, με δεσμούς που κρατάναε περισσότερα απο 70 χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε με ακόμα μια φιλική αναμέτρηση.
 
Ραντεβού με όλους στη μεγάλη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, στις 19:00, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, για την ανάδειξη του Νέου ΔΣ!
Οι παλαίμαχοί μας θα είναι εκεί και πρέπει να είμαστε όλοι μας, ώστε να παραμείνει το ίδιο υψηλό επίπεδο του Συλλόγου σε όλους τους τομείς και άσβεστη η διαχρονική αγάπη στην ομάδα!