Η εκπομπή «Λόγια της Πόλης» της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης T.V. 100 αποχαιρετά το 2019 με μια διαφορετική τηλεοπτική συνέντευξη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, που απευθύνει ευχές για τη νέα χρονιά και δίνει το ανθρώπινο στίγμα για το μέλλον της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος συνομιλεί με την δημοσιογράφο Μαρία Αναγνωστίδου και αφηγείται στιγμές από γιορτές του παρελθόντος, αλλά αναφέρεται και στις προτεραιότητές του για την Θεσσαλονίκη.
Τα τηλεοπτικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον τρούλο της  ΧΑΝΘ, σε έναν χώρο, που για δεύτερη φορά στην ιστορία του ανοίγει για τηλεοπτικές κάμερες. Η πρώτη ήταν το 1964  για τις ανάγκες της ταινίας “Κάτι Να Καίει” του Γιάννη Δαλιανίδη, που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος Κων. Ζέρβας απαντά σε ερωτήσεις της Μαρίας Αναγνωστίδου.

Η συνέντευξη του δημάρχου μεταδίδεται σήμερα (παραμονή Πρωτοχρονιάς) στις 20:00 και σε επανάληψη ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 16.30

Οι εργαζόμενοι στα δημοτικά μέσα ενημέρωσης με τον δήμαρχο Κων. Ζέρβα.

Νωρίτερα οι εργαζόμενοι στα δημοτικά μέσα της Θεσσαλονίκης οργάνωσαν μια γιορταστική εκδήλωση και έγραψαν σε ανάρτησή τους:

“Μαζί μας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας, έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά, δήλωσε για ακόμη μια φορά ότι είναι με κάθε τρόπο κοντά στα δημοτικά μέσα και στηρίζει τηλεόραση και ραδιόφωνο και φυσικά τσούγκρισε το ποτήρι στην υγειά των καλών ειδήσεων που προσδοκούμε για το 2020.
Η γιορτή συνεχίζεται αύριο (σήμερα) στο Μαγεμένο χωριό, από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, όπου ο FM 100 εκπέμπει live από το μαγικό σπιτάκι του, δίπλα στο άγαλμα Βενιζέλου και σας περιμένει!”