Με αισιόδοξες διαθέσεις, αγκαλιές και φιλιά συνόδευσε την επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσσαλονίκη  νωρίτερα σήμερα Τρίτη (21/11) ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη καθώς συμμετέχει στην 7η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2023) «South-East Europe’s moment: Chartering a new course to prosperity & stability», σε συζήτηση με την δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου.

Μετά την άφιξή του στην πόλη, κατευθύνθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, όπου είχαν συγκεντρωθεί κομματικά στελέχη και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνόδευε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη, ενώ μεταξύ άλλων τον υποδέχθηκαν στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία (Εγνατία 76) οι αναπληρωτές γραμματείς των Ν.Ε Α’ και Β ‘ Θεσσαλονίκης Μίλτος Οικονόμου και Γρηγόρης Εδιρνέλης. Ο γραμματέας της Α’ , Κώστας Αμπατζάς, παραιτήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη και της Β’ , Χρήστος Μαϊκίδης, αποχώρησε από το κόμμα. Επίσης στην υποδοχή ήταν ο πρώην υπουργός Δ. Μάρδας και ο πολιτευτής Χ. Τσιόκας.

Ο κ. Κασσελάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να δημιουργήσει γραφείο της Θεσσαλονίκης, το οποίο και θα επισκέπτεται μια φορά το μήνα.

«Πήγε πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τις οργανώσεις μελών, για τις νομαρχιακές μας. Ο κόσμος έχει χαμόγελο και θα πάμε όλοι μαζί δυνατά μπροστά» δήλωσε μετά από σύσκεψη που είχε με τοπικά στελέχη του κόμματος.