Την Πέμπτη 14/9 και ώρα 20:00, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη όπου θα συναντήσει και θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του κόμματος στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας στο κέντρο της πόλης.

Η παραπάνω ανακοίνωση έγινε επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, πολλά μέλη του οποίου ετοιμάζουν υποδοχή του Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη.

Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του πρώην υπουργού και υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές Δημήτρη Μάρδα, που γράφει:

1 ώρ. 

Το φαινόμενο Κασσελάκη, ένα αναπάντεχο σοκ…

Ένα άτομο άγνωστο ως χθες, ο Στέφανος, αιφνιδίασε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ. Ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ, η αιφνίδια άνοδός του και η απήχηση που έχει στα απλά του μέλη οφείλεται σε κάποιους λόγους. Αποτελεί ίσως μια φωνή διαμαρτυρίας ή αντίστασης σε μια πεπαλαιωμένη αριστερά, σε μια δομή αυτήν των συνιστωσών, της κομματικής γραφειοκρατίας, των προσωπικών επιρροών και των βαρόνων της πολιτικής που ευθύνονται για δυο ήττες. Επίσης μπορεί να οφείλεται στο ότι ο λόγος και η φρασεολογία των αρχηγικών στελεχών του κόμματος δεν είναι κατανοητή και έχει κουράσει τον κόσμο. Είναι μια άλλη γλώσσα.