“Πουλάτε την ψυχή σας στον διάολο για 1 ευρώ..!!”, αναφέρουν οι άνθρωποι, που βρίσκονται κοντά στον αγαπημένο καλλιτέχνη.-

Άλλη μία (δικαιολογημένα) οργισμένη ανάρτηση για τον Βασίλη Καρρά έκαναν οι φίλοι του, εκφράζοντας αγανάκτηση για όσα γράφονται πάλι το τελευταίο 24ωρο σχετικά με την υγεία του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Διάφορα δημοσιεύματα και αναδημοσιεύματα σε site και φυλλάδες με ανευθυνότητα, θράσος και απανθρωπιά αναφέρονται σε “δύσκολες ώρες” ή και σε “μαύρες ώρες” με την προσθήκη ότι ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο νοσοκομείο, με απαισιόδοξες προβλέψεις ενώ άλλη είναι η αλήθεια.

Οι φίλοι του Καρρά στη σελίδα, όπου γράφουν οι fans του τραγουδιστή, στιχουργού και συνθέτη αναφέρουν σχετικά με την υγεία του καλλιτέχνη:

“Το μόνο που περιμένουμε,και μάλιστα με αγωνία, είναι η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Minos Emi σε λίγες ημέρες με τίτλο “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ” , έναν τίτλο με ιδιαίτερο συμβολισμό μετά από όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί τον τελευταίο καιρό.”

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης:

“Κίτρινος Τύπος ή κίτρινη δημοσιογραφία χαρακτηρίζεται η δημοσιογραφική και εκδοτική πρακτική να προβάλλονται με εντυπωσιακό τρόπο ως πρωτεύοντα δημοσιογραφικά θέματα αυτά που εξάπτουν την περιέργεια, συνήθως χωρίς την τήρηση των βασικών δεοντολογικών δημοσιογραφικών αρχών, με χρήση υπερβολών ή ακόμα και κατασκευασμένων ιστοριών με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Κατά το λεξικό American Heritage, ο Κίτρινος Τύπος αναφέρεται στη μορφή δημοσιογραφίας που εκμεταλλεύεται, διαστρεβλώνει ή υπερβάλλει κάποια είδηση προκειμένου να προσελκύσει αναγνώστες δημιουργώντας εντυπώσεις.”Μαύρες ώρες γράφει η έγκυρη Espresso στο σημερινό της πρωτοσέλιδο… μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά θα πώ εγώ!!!Πουλάτε την ψυχή σας στον διάολο για 1 ευρώ..!!!

Το “μοιραίο” το περιμένετε μονάχα εσείς…

Μέχρι τώρα πατούσατε στην επιθυμία της οικογένειας να μην απαντάει,  θεωρώντας το αδυναμία.Τώρα αποφασίσατε να πιάσετε στην πένα σας και τους fans του Βασίλη Καρρά και αυτό είναι το μεγαλύτερό σας λάθος…!!!Το “μοιραίο” το περιμένετε μονάχα εσείς… ίσως και να έχετε σχεδιάσει ήδη το πρωτοσέλιδο στη φαντασία σας!

Σας ενημερώνουμε λοιπόν,οτι οι fans του Βασίλη Καρρά το μόνο που περιμένουμε,και μάλιστα με αγωνία, είναι η κυκλοφορία του νέου δίσκου από την Minos Emi σε λίγες ημέρες με τίτλο “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ” , έναν τίτλο με ιδιαίτερο συμβολισμό μετά απο όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί τον τελευταίο καιρό!!!Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα !!! Αλήτες…”

Εξετάσεις παρακολούθησης της υγείας του

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του καλλιτέχνη, ο Βασίλης πήγε πράγματι στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπως προβλέπεται για τακτικά διαστήματα και επρόκειτο να βγει απόψε, Πέμπτη, ή αύριο μέχρι το μεσημέρι. Πρόκειται για εξετάσεις παρακολούθησης της υγείας του, αφού η βασική θεραπεία έχει τελειώσει εδώ και καιρό.

Ο Βασίλης διατηρεί την αισιοδοξία του και πρόσφατα ζήτησε να παρακολουθήσει μέσα από βίντεο σε απ΄ευθείας σύνδεση το πρόγραμμα νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, που είχε πρεμιέρα και μιλούσε με πολλή διάθεση σαν να ήταν ο ίδιος εκεί.