Περιορισμένης έκτασης επεισόδια ξέσπασαν και πάλι την νύχτα  στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετά από πάρτι αντιεξουσιαστών που διοργανώθηκε νωρίτερα  στην Πολυτεχνική Σχολή.,

Τα επεισόδια ξέσπασαν περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ομάδα περίπου 70 – 80 ατόμων εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, με την ΕΛ.ΑΣ. να απαντά κάνοντας χρήση του υδροφόρου οχήματος “Αίαντας”.

Δεκάδες άτομα άρχισαν να αποχωρούν κατά τις 04:30 οπότε η κατάσταση εκτονώθηκε. Η ΕΛ.ΑΣ. παραμένει στο σημείο και έχει σε πλήρη ανάπτυξη εντός και εκτός του χώρου του ΑΠΘ διμοιρίες, αλλά και τον “Αίαντα”. Έχουν πραγματοποιηθεί δύο προσαγωγές.

Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή επικρατούσε ένταση με αφορμή πάρτι ατόμων του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στην Πολυτεχνική Σχολή, με την αστυνομία να προχωρά σε τουλάχιστον δέκα προσαγωγές.

Το Πανεπιστήμιο έχει μετατραπεί σε «φρούριο», υπό τον φόβο νέων επεισοδίων και πιθανόν καταστροφών στο πρώην στέκι στο Βιολογικό, όπου και ολοκληρώνεται σταδιακά η πρώτη φάση εργασιών κατασκευής της βιβλιοθήκης, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις των ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.